CHP’DEN İMAMOĞLU KUTLAMASI
23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimlerinde rekor oyla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen hemşerimiz Ekrem İmamoğlu için Trabzon’da kutlama töreni düzenlenecek.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, “Değerli Trabzonlular 28 Haziran 2019 Cuma günü saat 14.30ða Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu için yapacağımız kutlama törenine katılımınızı önemle rica eder, teşekkürlerimizi sunarız” mesajını paylaştı.

EKREM BAŞKAN EKİBİNE TRABZON’DAN KİMİ ALIYOR?
İddia o ki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni çalışma ekibine Trabzon’dan bazı isimleri alacak. Yakın çalışma birimlerinden biri olacak olan basın birimi için de Trabzon’dan bir isme söz verdiği ve bu sözü göreve başlar başlamaz tutacağı bize gelen bilgiler arasında.

İmamoğlu’nun Ramazan Bayramı nedeniyle Trabzon’a yaptığı ziyarette basın mensubu ile görüştüğü, seçimi kazanmaları halinde ‘Seni yanımda görmek istiyorum” dediği ileri sürüldü. Tabii ki bunların tümü iddia. İsimler kamuoyunda dolaşıyor ancak olay duyulmasın diye de kimsenin ismini yazmıyoruz. Zira bu tür işlerde kimin ismi ortaya çıksa ayağına çelme takıldığından, olacak işi yıkmamak adına böylesi daha doğru.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİĞE KORKMAZ ATANDI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çeşitli birimlerine yapılan atamalar ile 28 Çevre ve Şehircilik İl Müdürünün atanmalarına ve 7 Çevre ve Şehircilik İl Müdürünün görevden alınmasına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren karara göre bakanlığın üst düzey kadrolarında büyük değişiklik yapıldı.

Karara göre ayrıca, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Vedat Çiftçi, Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Cemil Bayram, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Uğur Korkmaz atandı.

MÜJDELER OLSUN YOMRA
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık dün, “Daha önce kamuoyuna açıkladığım üzere, ilçemizde doğalgaz çalışmalarına başlanmıştır. Kaşüstü Mahallemizde ana hat ile birlikte 30 km doğalgaz şebekesi inşaatı çalışmalarına başlanmış olup, ilerleyen zamanlarda ekip sayısı ikiye çıkartılarak çalışmalara daha da hız verilecektir. Bir aksilik olmazsa 2019 yılı sonuna kadar Kaşüstü’de doğalgaz çalışmaları aralıksız devam edecek ve inşallah 2020 yılı içerisinde doğalgaz kullanılmaya başlanacaktır. Söz verdiğimiz gibi, doğalgaz her zaman önceliğimiz olacaktır. Halkımıza söz verdiğimiz sokak sağlıklaştırması çalışmalarına Kaşüstü Mahallemizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla başlanacaktır” paylaşımı yaptı.

BAŞARILI GAZETECİLER BELLİ OLDU
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Başarılı Gazeteciler Yarışmasının” 2018 yılı için ödül kazananları açıklandı.

Sonuçlara göre gazetemizin yayın danışmanı Selahattin Özcan ‘Bayrak’ başlıklı köşe yazısı ile güncel yazı dalında birincilik ödülüne layık görüldü.

Gazete haber dalında Meryem Akgün, Spor Haberi dalında Erdoğan Bekar, Spor araştırmada Ali Osman Yürük, Spor röportajda Mehmet Karagöz, Spor fotoğrafı dalında Tahsincan Deveci, Mizanpaj dalında Ömer Salkı, Haber görüntüsünde Selçuk Başar, TV haberde Ahmet Çağlar Yıldırım ödül almaya hak kazandı.

Ödül alan tüm meslektaşlarımızı en içten şekilde kutlarken, devamı olmayan bu meslekte başarılarının devamını dileriz!

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Editör: Haber Merkezi