CORA: TRABZON ZORLUOĞLU’NA EMANET
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu tebrik etti. Cora, “Uzun yıllar kaymakamlık yapan, mahalli idareler genel müdürlüğünde ve Çevre Bakanlığında Daire Başkanlığı statüsünde bürokratlık yapan son yıllarda da Van Valisi ve Van Belediye Başkanı olarak başarılı işlere imza atan Sayın Murat Zorluoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Trabzon ili hemşehrilerimizin iradesi nihayetinde şehri emin sıfatı ile kendisine emanet edilecektir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi belediye başkan adayımız da Trabzon şehrine emanettir. Şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KÖSEOĞLU’NDAN ZORLUOĞLU’NA ÖVGÜ
AK Parti Trabzon eski milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Zorluoğlu’nu övdü. Köseoğlu, “Koordinatör olarak görev yaptığım Van ilimizde başarılarına, samimiyetine ve özverili çalışmalarına gururla yakından tanıklık ettiğim kıymetli Valim Murat Zorluoğlu’nun Trabzon’umuzda da aynı başarıyı ortaya koyacağına tüm kalbimle inanıyorum. Zor olan her işini kolaylaştırmak İçin yanındayım. Trabzon için burdayım” dedi.

YILDIRIMHAN’DAN İMALI AÇIKLAMA
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan da Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Yıldırımhan, “Duruşumu, samimiyetimi sarsmadan, hiç bir hileye, dalavereye, çapraz ilişkilere tevessül etmeden bir ahlak siyaseti çerçevesinde mücadelemi sürdürdüm. Elimden geleni yaptım. Bir dava ve ahlak siyasetinin tüm gereklerini yerine getirdim. Kader böyle tecelli etti. Allah milletimize, memleketimize asla zeval vermesin. Bu vesile ile AK Parti Büyükşehir başkan adayı olan değerli hemşerimiz, kardeşimiz Sayın Murat Zorluyu tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

ÇAKIR: MÜCADELEYE DEVAM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çakır Trabzonlu vatandaşlara ve teşkilat mensubu üyelerine teşekkür ederken Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Çakır, “Aday adaylığı sürecimizde bizlere destek olan, yol arkadaşlığı yapan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de AK Parti’den başkan adayımız olarak gösterilen Murat Zorluoğlu beyefendiyi Trabzon’a Büyükşehir Belediye Başkanı seçtirmek için omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Adaylık sürecimizde bizleri bağrına basan bütün Trabzon’a selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

USTA’DAN GARAJ ÇAĞRISI
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon’da tır garajının olmayışına dikkat çekti. Usta, “Uluslararası tır güzergahı üzerinde bulunan ve deniz ve hava yolu olmak üzere iki gümrük kapısı bulunduran Trabzon da uluslararası norm da bir tır garajının bulunmaması şoför esnafına perişan ediyor. Kazalara davetiye çıkartıyor” dedi.

KANUNİ BULVARI HARIL HARIL
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan’ın geçtiğimiz günlerde Trabzon’u ziyaretinin ardından Kanuni Bulvarı’nın Beşirli Karşıyaka bağlantısı tamamlanarak hizmete açılmasının ardından Karşıyaka-Soğuksu Caddesi arasında çalışmalar yoğunlaştı. İstimlak edilen binalar tek tek yıkılırken sanat yapıları da tamamlanıyor; yılsonu Erdoğdu Çatak’a kadar olan kısmının bitirilmesi beklenen Kanuni Bulvarı şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak.

Editör: Haber Merkezi