BALTA BAYRAK AÇTI

AK Parti kulislerinde şu aralar Milletvekili Muhammet Balta’nın, İl Başkanı Haydar Revi’ye açıktan bayrak açtığı konuşuluyor. Balta’nın bazı parti içi toplantılarda ve özel görüşmelerde Haydar Revi için “Genel Merkezden, kongre sürecinde bana danışılırsa kesinlikle Haydar Revi’yi istemeyeceğimi söyleyeceğim.” dediği iddia ediliyor. Hatta Balta’nın il başkan adayı bile kafasında şimdiden oluşmuş. Biz bir ismi duyduk ancak bunu belki önümüzdeki günlerde açıklamanın doğru olacağı kanaatini taşıyoruz. Balta’nın açıktan bayrak açmasına da Ortahisar Millî Eğitim Müdürlüğündeki değişim kaosu neden olmuş. Hatırlanacağı üzere Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Ali Turan atanmış daha sonra Eski Müdür Şükür Köse geri dönmüştü. Atamanın arkasında İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, atamayı geri çektirmenin arkasında da Muhammet Balta ve Adnan Günnar olduğu şehirde konuşulan…

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada “29 Ekim 1923’te milletimiz tarafından kurulan kökleri maziden atiye atiye uzanan Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 96. yıl dönümü kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temelini attığı ve aziz Türk Milleti’nin canı pahasına sahip çıktığı bu vatanı her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemiz dünya var oldukça devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

MAAŞ SIKINTISI

Beşikdüzü Belediyesinde çalışanların 3 aydır maaş alamadığı yönünde bir bilgi kulağımıza geldi. Eski dönemdeki borçlanmaların da etkisiyle belediye maaşları ödeyemez hâle gelmiş. Çalışanlar fazlaca huzursuz bir şekilde çalışmalarını sürdürürken belediye yönetiminin ödemeleri yapmak için uğraştığı ancak belediyeye gelen ödeneğin yetmediği iddia edildi. Önümüzdeki günlerde iddianın ayrıntıları da ortaya çıkacaktır.

YAKIŞMIYOR…

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tabutların üzerine kocaman harflerle yazılması tepki çekti. Sosyal medya üzerinden konuya dikkat çeken Eski Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Hasan Kamber şunları kaydetti: “Halka hizmet güzel bir şey... Bari cenazeyi yıkayan ile kefenleyenin de adını yazsaydınız hizmet tamam olurdu! Tabutlar üzerine bu kadar büyük yazılar yakışıyor mu? Yazı olmazsa hizmet ettiğinizi kimse bilmeyecek mi?”

SEYİDOĞLU BABASINI KAYBETTİ

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Mustafa Seyidoğlu babasını kaybetti.Ortahisar ilçesi Subaşı Mahallesi’ndeki camide düzenlenen cenaze törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl
Başkanı Haydar Revi, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Âşık, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Eski Müsteşar Prof. Dr. Nihat Tosun ve sevenleri katıldı.

POLİS MYO’YA YAZICI

Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Recep Güzel Yazıcı atandı. 4 yıldır aynı görevi yürüten Metin Sevil, başmüfettiş olarak Ankara’ya atandı.Her iki isme yeni görevinde başarılar dileriz.

ÇİMEN’İN YUNANİSTAN SEVGİSİ

Gümüşhaneli bir grup iş adamı ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Naoussa Belediye Başkanı Nicolas Karanikolas’ın davetiyle Yunanistan’a gitti. Burada yapılan görüşmelerde iki şehrin belediye başkanı, “kardeş şehir” olma kararı aldı.

Editör: Haber Merkezi