AYVAZOĞLU: BİZİM İÇİN ADELET…

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 2010-11 şampiyonluğuna dair açıklamalarda bulundu. Ayvazoğlu, “Trabzonspor bugüne kadar hak etmediği hiçbir şeyin ardından koşmadan ama hak ettiğinin de peşini asla bırakmadan büyük bir takım olmuştur. Şike zamanlarındaki FETÖ varlığı ne Fenerbahçe'yi aklar, ne de bizim kupamızın çalındığı gerçeğini değiştirir. O kupa hala ait olmadığı bir yerdedir ama ait olduğu binlerin gönlünde baş köşede olma değerini korumaya devam edecektir. Adalet bizim için bir takım tutmanın çok daha ötesinde olduğu içindir ki; biz büyük bir takımız ve onurlu mücadelemiz en az temsilimiz kadar büyüktür” dedi.

ÖRS: RUHU ŞAD OLSUN

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs, Şehit Onur Fikret Dülger’i unutmadı. Örs, Gün ‘beğeni’ atma, ya da ‘yorum’ yapma günü değildir. Gün, şehadetinin 7. yılında şehit yavrumuz, kınalı kuzumuz Onur’un ruhuna bir Fatiha okuma, yüreği dağlı anneciğinin, babası Zekai Kardeşimin tazelenen acılarına ortak olma günüdür. Ruhu şad, Mekanı cennet olsun Onur’umun” paylaşımında bulundu.

KUVVETLİ: TARİHTEN SİLİNECEK!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Kuvvetli şöyle dedi: “17 yıldır AKP’nin elinde bulunan ancak son seçimlerde Millet ittifakının kazandığı CHP’li Belediye başkanları görevden alınacağı iddiaları gündeme getirilip dillendiriliyor. Önce çok dikkate değer bulmadığımı hatta gülüp geçtiğimi ifade etmek istiyorum. Ancak süreç içerisinde erimeye devam eden AKP yerel seçimlere kadar ellerinde bunun bu belediyelerde yapılan yolsuzluk, rüşvet ve talanın büyüklüğü ortaya çıktıkça erimenin hızla artacağını ve kısa süre sonra AKP'nin tarihten silineceği kaçınılmaz olduğunu görüyorum. Bu erimeye sebep olan yolsuzluklar daha fazla ortaya çıkmasın diye AKP’nin bir harakiri yapacağına şaşırmam lâkin “pejmurde olacaklarından endişelenen patron çıldırdı.”

UZUN: YALNIZ DEĞİL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün 5 ayrı suçtan 17 yıla kadar yargılandığı davada 3. kez hakim karşısına çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin 80 il başkanı da Kaftancıoğlu’na destek olmak için adliyeye gitti. Kaftancıoğlu'na sarılan İmamoğlu, “Ülkeyi bu tür ortamlarla germenin ya da insanlar arası kutuplaşmayı bir vesile ile hele hele hukuk yoluyla büyütmenin sıkıntısını yaşıyoruz” dedi. Güzide Uzun da, “Çağlayan Adliyesi’nden merhaba, Canan başkan yalnız değildir” paylaşımında bulundu.

DAYI: TEKLİFİMİZ REDDEDİLMİŞTİ

CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ömer Dayı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Reşadiye kavşağındaki viyadükle ilgili “Yetkim olsa bugün yıkarım” açıklamasını değerlendirdi. Dayı şunları söyledi: “Trabzon halkının yerel seçimlerde bize tevdi ettiği Belediye Meclis Üyeliği görevinin sorumluluğu ve bilinciyle hareket etmekteyiz. Şehrimize yapılacak her türlü hizmetin yanında olup destek vereceğimizi, verilen sözlerin takipçisi olacağımızı, yapılacak yanlışların da karşısında duracağımızı söylemiştik. Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç, Reşadiye (İtfaiye) kavşağına yapılan ucube görünümlü viyadüğün yanlış olduğunu yetkisi olsa burayı yıkacağını söyledi. Bizler bu viyadük yapılmadan önce yapımına şiddetle karşı çıkmış, alternatif proje teklifinde bulunmuş teklifimiz reddedilmişti. Dönemin Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AKP Meclis üyelerinin oylarıyla meclisten oy çokluğuyla viyadük bugünkü şekliyle geçmişti.”

BALTA: HEPİMİZİN ASLİ GÖREVİ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, önümüzdeki Pazartesi günü başlayacak olan 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Dönemi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Balta şunları söyledi; “Yeni eğitim-öğretim dönemine başlamanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır. Değerli varlıklarımızın en iyi eğitim-öğretimi alabilmelerini sağlamak hepimizin asli görevleridir. Çocuklarımızın, sorumluluklarının bilincinde, bilgi üreten, bilimsel, teknolojik gelişmelere açık, milli ve manevi değerlere önem veren kişiler olarak yetişebilmelerinde aldıkları eğitim ve öğretimin büyük önemi vardır. İdareci, öğretmen ve öğrencilerinizin daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu bilmelerini isterim.”

 

Editör: Haber Merkezi