İnsanlıktan binasip yaratıkları futbolun içinde ısrarla tutan kimselerin yanlışta ikrarına bakmadan her şeye  operasyon demek cezadan yırtmak için iyi bir gerekçedir.

Polis otolarını yakan, Cem Papila katliamlarıyla şampiyonlukları el değiştiren, telefon konuşmalarıyla şike net olduğu halde usulsüz dinlendi denerek pislikleri örten bir zihniyetin rezaletleri seyrettiği bir iklimden ne bekliyordunuz?

Sadece operasyon denerek bu işin üstüne yorgan atmak en hafif itibariyle aymazlıktır.

Yunanistan statlarında görülen işlerin bir Rum'un idol olduğu Papaz'ın çayırında görülmesi genetik akışkanlığından başka hangi kılfla açıklanır?

Ulusalcılık nümayışlarına kimse aldırmasın. O söylemlerle kir yıkanmak istenmiştir. Yoksa hakiki anlamda milliyetçiliğin o semtlerde yankı bulmadığı malumumuzdur.

Dünya üçüncülüğü gibi bu millete bahşedilmiş en büyük başarının mimarının başını yarmak ancak ve ancak her yaptıkları yanlarına kar kalmış bir güruhlar kabilesinin yapabilecekleri fiil olur. Nitekim Güneş'imize medeni dünyanın gözü önünde üçüncü dünya ülkesinde olacak şeylerdi bu reva görülenler.  

Operasyon deyip bu rezaleti kimse örtemez.

Operasyon denecekse Trabzospor'a yıllardır yapılanlardır.

1996'dan başlayıp 2018'e kadar tam beş şampiyonluğu katakulli ile elinden alındığını sağır sultan biliyor.

Bu gerçeklere operasyon demeyenler beş dikişle yere serilen Dünya markası bir Güneş'e hayvanca saldırıya operasyon diyebilir. Bu söylemlerle de ancak şeytanları kandırabilirler.

Fenerli spor yorumcularını dinlediğimde bana da onlara da gazeteci denmesindan hicap duydum. Kanlar içinde kalmış Güneş'e suçlu muamelesi yapan bu insancıkları Allah'a havale ediyorum.

İşi FETÖ'ye bağlayarak kabahat örtmeye yeltenmeleri de bunların yeni numarası değil. FETÖ savcısı Zekeriya ile halı saha maçı yapan Mosturoğlu ile başkanları Yıldırım'ın kenardan takip ettiği o müsabakayı neye bağlayacağız?

Fener'de o yıllarda oynayan FETÖ'cü topçuları başüstünde tutmalarını nasıl izah edeceğiz?

Aleks'in kovulmasında hangi gerçekleri söylemesinin etkisi vardı diye sorulmasın mı?

Bu maçın tekrar oynanması gerektiğini söyleyen fanatik yorumcular, tribünden cisim atanlardan sizce farklı kimlikler mi?

Türkiye'de futbol düzelecekse önce UEFA Disiplin sonra UEFA Tahkim, CAS kararlarıyla mahkum olanlar dahilde de cezalandırılarak düzelir. O leke damarlarda dolaştığı sürece bu bünyede helal dikiş tutmaz.