Trabzonspor futbol takımı 2018- 2019 sezonunda itibaren her hafta genel olarak üstüne koyarak devam ediyor. Mağlup duruma düşse bile hiç bir an oyundan kopmuyor.

Hırsı, inancı, kazanma duyguları en üst seviyeye çıkıyor.

Takım olmak işte böyledir.

Takımdaşlık, arkadaşlık, birlik, beraberlik, bütünlük, tek yumruk olmak bana

Göre, benim futbol anlayışıma göre budur. Trabzonspor futbol takımı 2019-2020 Cemil Usta Futbol sezonunda da bu gidişatını yapmış olduğu transferlerle, takımdaşlık düzenini bozmadan yoluna pozitif olarak devam etmektedir. Alınan oyuncular, gönderilen oyuncuların da genel olarak isabet kaydedilmektedir.

Trabzonspor’da rekabette tatlı bir şekilde devam etmektedir. Sezon başı oynanan hazırlık maçlarının arkasından oynanan iki Sparta Prak, UEFA Avrupa Ligi maçları ve lig maçlarında görev verilen tüm oyunculardaki uyum benim bakış açımdan pozitiftir.

Trabzonspor teknik kadro ve oyuncu gurubundan memnunum. Saygı duymak da bir başka bakış açısıdır benim için.

Eğer bir takımda futbolcular haklarının yenmediği ve çalışanın formayı aldığı bir takım görüntüsü veriyorsa o takımın kolay kolay sırtı yere gelmez. Oyuncular da birbirleriyle amansız bir forma rekabeti içinde olurlar. Bu da takıma pozitif olarak yansır. Bunun neticesinde de sahada pozitif futbolu görürüz.

Trabzonspor rekabet sayesinde başarılı oluyor ve olacaktır da. Burada önemli unsurlardan birisi de taraftardır.

İçerde ve dışardaki maçlarda takımlarını hiçbir karşılık beklemeden, sonuna kadar desteklemektedirler. Alkışlar taraftara, bravo taraftara. İşte takım aşkı budur.

UEFA Avrupa Ligi eleme maçlarının ikisinde de, AEK Atina takımına karşı deplasmanda kazanılan maç, arkasından Akyazı’da lige iyi başlayan Yeni Malatyaspor karşısında alınan galibiyet ve pozitif futbol hemen hemen her Trabzonluyu fazlasıyla memnun etmiştir.

Şimdi sırada içerde oynanacak AEK maçının rövanşını en iyi şekilde bitirip UEFA Ligi’nde gruplara kalmak ve ardından deplasmanda oynanacak Fenerbahçe karşısında alınacak güzel sonuç en iyi neticedir.

Haydi başarılar Trabzonspor. Pozitif futbola devam.