Yeşil-Mavili Atmacalar, ligin ilk yarısında Rize’de 4-1 yenildiği Başkent ekibi Ankaragücü’nü kendi evinde 4-2 yenerek rakibinden hem rövanşı hem de altın değerindeki 3 puanı alarak evine döndü.

Güzel futbol ve farklı bir galibiyetle Ankara’dan dönen Çaykur Rizespor böylece Başkent ekibine geçen hafta kaptırdığı lig ikinciliğini de geri almış oldu.

41 puana ulaşan Çaykur Rizespor’da maça damga vuran isimlerin başında 3 gol atarak ligdeki gol sayısını da 13’e çıkaran Samudio ve asistleriyle Süleyman Koç’tu.

Kırmızı kart görerek takımını bu zorlu deplasman maçında eksik bırakan Koray Altınay’ın bu hatası affedilir değildi.

Önceki hafta Rize’de Altınordu’ya 3-0 yenilerek taraftarını derinden üzen Yeşil-Mavililer, 4-2’lik Ankaragücü galibiyetiyle de taraftarlarının gönlünü yeniden alması Rize’de sevinçle karşılandı.

Salı günü de Rize’de Balıkesirspor’u konuk edecek olan İbrahim Üzülmez’in öğrencilerini Başkent galibiyeti nedeniyle tebrik ediyor ve bu zorlu iç saha maçı için de başarılar diliyorum.

4-2’lik Ankaragücü maçında en çok sevinen ünlü Orhan Yazıcılar Hoca’nın minicik torunu Şakir’in çok sevindiğini öğrendik.

Hakem Fırat Aydınus ve arkadaşları da bana göre iyi maç yönetti.

Yalnız futbolcularla fazla sohbet etmeleri dikkat çekiyor, sanki çay molası veriyorlar gibi oluyor.