2017-2018 Futbol Dönemi Deplasmanlı Spor Toto 1. Lig’de haftalardır lider olan Çaykur Rizespor, Ege’den iki altın puan kayıpla dönerek taraftarlarını üzdü.

Zira Yeşil-Mavili Atmacalar, ligden düşmeme savaşı veren Ege ekibi ile golsüz berabere kalarak Rize’ye yine lider ama 2 puan kaybederek dönmesi camiada moralleri bozdu.

Ligin ilk yarısında zor da olsa Rize’de rakibini 3-2 yenen Çaykur Rizespor, bu skorla ligde üçüncü kez 0-0 berabere kalmış oldu.

Anımsanacağı gibi Çaykur Rizespor, bu sezon ligden ilk düşen takım olan Gaziantepspor ile deplasmanda 0-0 ve düşme hattındaki Samsunspor ile de yine deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

Üstelik iki takipçisi Ümraniyespor ile Ankaragücü, İstanbul’daki maçta 1-1 berabere kaldıkları haftada çok büyük avantajı kaybeden Çaykur Rizespor, 32’inci haftaya 60 puanla lider giren taraf oldu.

İbrahim Üzülmez’in öğrencileri Atmacalar, bu hafta sonunda da ligden düşmeme savaşı veren bir başka ekip olan Akın Çorap Giresunspor’u konuk edecek.

Bu iki ekip arasındaki ilk maçı da 3-2’lik skorla Giresun ekibi kazanmıştı.

Atmacalar hem rövanşı almak hem de liderliğini devam ettirmek için bu maçı mutlak kazanmalı…

Zira Atmacalar ligdeki son iki maçında takipçilerinden Ümraniyespor’un konuğu olacak, ardından ise evinde Gaziantep Gazişehir’i ağırlayacak.

Özetlersek Çaykur Rizespor ilk iki sırada yer almalı Play-Off’a kalırsa işi çok zor olur.