Trabzonspor’da evdeki hesap çarşıya uymadı. Ekip olmak için çalışan yönetim, takım olmaya çalışan teknik kadro yolu yaralamadan yoruldu!

Ekonomiyi rayına oturtmak için gece gündüz çalışan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi safları daha çok sıkılaştırmalı. Her ne hikmetse araya fitneciler girmeye başladı. Önce dedikodu mekanizmasını çalıştırıp nifak tohumlarını ekmeye başladı. Yönetimin içindeki bazı isimler takım ruhu içinde çalışma yerine bireysel hareket etmeyi tercih ediyor. Bu millet gaz verir. Frenin tutmasa sonuç felakettir. Bunun örneklerini çok gördük. Ekiple büyümek başarı getirir. Siz siz olun safları sıklaştırın. Şeytanın araya girip namazınızı bozmasına izin vermeyin! Bu şehrin en büyük sıkıntısı ve sorunu bu. Buna izin verip vermemek sizin elinizde..

Teknik kadroda takım olmaya çalışıyor. Ligde 6 hafta geride kaldı takım var ama takım olma adına sadece işaretler var. Takımdaki transferlerin hiç biri sezon başı kampı yemedi. Bu yetmiyormuş gibi milli maç arasındaki arayı bile değerlendiremedi. Milli takıma çok sayıda oyuncunun gitmesi bu imkanına ortadan kaldırdı. Trabzonspor’un şu süreçte daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.

Kasımpaşa maçı safları sıklaştırmak için hem yönetim hem teknik heyet için  son fırsat. Bence bu fırsatı hem yönetime hem teknik heyete verelim. Tribünleri dolduralım. Başka Trabzonspor yok.