Ben, Yemen Çöllerinde kahramanlık destanları yazan, kavurucu güneş altında aylarca İngilizlerle ve onların kandırdığı Müslüman artıklarıyla çarpışan Aydınoğlu Ömer Çavuş’un torunu… Allahüekber dağlarında Ruslarla çarpışırken Şehit olan Ziminoğlu Yusuf Onbaşı’nın yeğeni… Mardin ( Ömerli ) kırsalında bölücü terör mensuplarıyla çarpışırken şehit düşen Uzman Çavuş Harun Cihan’ın amcası, eğitimci, Radyo – Televizyon Program yapımcısı, araştırmacı yazar Murat Cihan…

Sevgili Paşam

Rüyamda, ruhlar aleminde, - iki dünya arasında – iletişim hattı kurulduğunu gördüm. Ne derecede doğru bilmiyorum ama, bu mektubumun bulunduğunuz aleme ulaşacağına inanıyorum.İşlerinizin çokluğundan – zaman bulabilirseniz – cevap verceğinizi, güzel duygularıma katkı sağlayacağınızı biliyorum.Mazlum Müslümanların lideri, şehitlerin serdarı olarak işlerinizin yoğunluğunu tahmin ediyorum.Mucizevi işlerin kahramanı olarak orada da koruyucu bir melek olduğunuzu söyleyenler var.Bu dünyadaki başarılarınızın ödüllerini orada aldığınızı düşünen bir milletin fertleriyiz.

Sevgili Paşam, Mavi gözlü, sarı saçlı ÖNDERİM, biliyorum, orada da çok huzurlu değilsin.Ülkemizde bıraktığın eserlerde kıyısından, köşesinden tırtıklanmalar başladı.O sizi rahatsız ediyor. Kanınızla, canınızla bize bıraktığınız ülke de huzurlu sayılmaz. Bu güzel ülke bıçak sırtında?..

Şu anda ülkede koca bir savaş var.Bu savaş, kalkınma ve bayrak savaşı değil.Koltuk savaşı. Ülkemize tekme atan atana. Kimi içten vuruyor, kimi de dıştan.” Benim inandığım, benim güvendiğim Türk gençliği nerdedir” diye sorarsan, gençlik KPSS dalgalarında çırpınıyor. Ha boğuldular, ha boğulacaklar! Bütün bu olumsuzluklara karşın yine de bizden ümidini kesme. Önderimizin ayak izleri henüz silinmedi. Takip ediyoruz.

Kabrinde rahat uyu, büyük insan… Ellerinden öpüyorum sevgili Atam.