Türkiye artık satırı indiriyor. Yani, bekasına yönelik saldırıları kendine müttefiklik alanı açarak cepheden karşılamanın hesaplarını uyguluyor.

Artık fiili olarak İdlib'e yönelen Türk ordusu ve onun Suriye sahasındaki eli ÖSO, Amerika'nın kara gücü olan PYD'nin önünü iyice kapayarak emperyalist planlara barikat kuruyor. Türk ordusu daha çok özel kuvvetlerini kullanarak böylelikle bölgede yaşayan insanlara hem güvenli yaşam alanları açacak hem de ABD'nin terörle dansına alan tanımayacak.

İdlib yaklaşık civarıyla beraber iki milyondan fazla insan barındırıyor. Yoğun olarak Sunni Arap nüfusunun yaşadığı bu şehirde az sayıda da olsa Hristiyan nüfus ikamet ediyor. Şehri sıkıştıran isimleri farklı farklı olan selefi teröristler Türk ordusunun oraya ÖSO ile birlikte ayak basmasıyla daha ziyade PYD'nin kontrol ettiği emperyalist sahaya kayacaklar.

Amerika'nın hedeflerine varmasında çok güvendiği PKK'nın isim değiştirmiş hali olan sülük PYD, karşısında Rusya, Türkiye ve Merkezi Suriye devletini bulacağından ağababasının hedeflerini gerçekleştiremeden alanlarında amerikanın çakalları olan selefi vampirlerle yerlerinde çakılı kalacaklar.

İleride ABD buradan çekildiğinde pos bıyıklı terörist Salim Müslim, bakalım o zaman ne yapacak? Zira Barzani'nin de kaderi farklı olmayacak. Bu bölgenin kesiksiz bin yıldır sahipliğini yapan Türk milleti hesaba katılmadan burada süper güç olsa bile Amerika'nın himayesi bazılarına yetmeyecektir.

Kırk yıldır Türk ordusunun karşısına milletimizin gücünü zayıflatmak için konan PKK, beş yüz milyar dolarlık bir maddi zararın yanında nice şehitler vermemize sebep oldu. Canımız çok acısa da bu kirli tezgahın bir karı da vardı bizim için. O da Türk ordusunun sürekli antremanlı bir ordu olmasıdır. Düşmanca planlarla karşımıza dikilen şer odağının bilmeden sağladığı faydayı şimdi hem Suriye'de hem de Barzani sahasında görüyoruz, göreceğiz.

Suriye sınırında bir terör koridoruna izin vermemiz bizim sonumuz olur. Ne pahasına olursa olsun Türk devleti olarak bu ABD-İsrail yapımı planı işlettirmeyeceğiz. Şehitler verceğiz ama karşı tarafın da canını fena yakacağız. Öyle ki bir yüz yıl daha bellerini doğrultamayacak konuma gelecekler. İhtiyaç duyduğumuz kudret damar-ı asliyemizde mevcuttur.