SONNOKTA ÖZEL HABER - AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Sonnokta’ya açıklamalarda bulunarak vatandaşlar tarafından dillendirilen sokağa çıkma yasağı gündemi üzerine konuştu. Ayvazoğlu şunları söyledi: “Sokağa çıkma yasağı çok istismar edilen bir konu. Salgının hem devlet üzerindeki etkisi hem de insanlar üzerindeki etkisi titizlikle incelenmelidir.”

ÇOK ŞEFFAF POLİTİKA
“Devletimiz bu süreçte çok şeffaf bir politika izledi. Her akşam Sağlık Bakanımız sayısal verileri ulusla paylaştı. Cumhurbaşkanımız bütün tedbirlerin alınması noktasında halkı bilinçlendirdi. Bir takım sapmalardan geçmeden belki de son aşama olan sokağa çıkma yasağını dillendirmek müzmin muhalefetin eski model anlayışıdır.”

ÇALIŞAN VE ÜRETEN ÜLKEYİZ
“Başarılı çalışmaları sekteye uğratmak içindir bu istek. Çalışan ve üreten bir ülkeyiz. Bir taraftan salgınla mücadele ederken ekonomiyi de durdurmadan 3 ay sonrasında karşılaşılabilecek bir acı tablo ile karşı karşıya kalmamak için uğraş veriyoruz. Bilim Kurulu yasak adına bir karar verirse buna da amenna deriz ama şuanda ki çalışmalar buna gerek göstermiyor.”

Editör: Haber Merkezi