Millete hizmet etmenin en etkin yolunun siyaset olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi "Milletimize hizmet etme gayesiyle bu kutsal davada 5. yılımızı tamamladık. Bizlere, milletimize hizmet etmeyi nasip ettiği için Yüce Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Göreve geldiğimiz günden itibaren bize yol arkadaşlığı yapan bütün yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim."dedi. 

5 yıldır gece gündüz demeden İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Başkan Revi "AK Parti kurulduğu günden itibaren üzerimize almış olduğumuz bütün sorumlulukları layıkıyla yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle İl Başkanlığı görevine gelişimizin 5. yılı kutlu olsun. Milletimize hizmet etmenin en etkin yolu olan siyasetimizin nice yıllar devam etmesi dileğiyle." şeklinde konuştu. 

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan bütün teşkilat mensuplarının baş tacı olduğunun altını çizen Revi "Partimiz kurulduğu günden beri başarımızda emeği olan gayreti olan bütün teşkilat mensuplarımıza ve partimize destek veren kıymetli hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Partimizin bugünlere gelmesinde hepimizin ortak bir emeği vardır. İcra etmiş olduğumuz bu toplantı ilerleyen süreçte planlamış olduğumuz daha geniş katılımlı büyük toplantıların ilk adımıdır. İnşallah bir sonraki toplantımız partimizin kuruluşundan itibaren bugünlere kadar görev yapan bütün yönetici arkadaşlarımızla gerçekleştireceğimiz bir toplantı olacaktır. Bunun hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak geleceğe daha güçlü bir şekilde partimizi taşıyacağız."ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi