Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Bıyık, "Yomra halkı polemiklerle uğraşmam için değil, Yomra'ya hizmet etmem için göreve seçti. Bu millet kısır siyasi tartışmalardan çok çekti. Yomra'nın artık kaybedecek zamanı yoktur" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı'nın siyasi bir kişilik olduğunu ifade eden Bıyık, "Ben siyasetçi değil, belediye başkanıyım. Seçim süreci boyunca 'parti siyaseti yapmayacağım' diyerek oy istedim. Allah'a şükürler olsun sözümün arkasında kapı gibi duruyorum. Bundan neden rahatsız oluyorlar? Siyaset için değil, Yomra'ya hizmet için mücadele veriyorum.

Sayın Revi, seçimden sonra AK Parti'ye geçeceğimi söyleyerek oy istediğimi, bu şekilde halkı kandırdığımı iddia etmiş. Bir kere Yomra halkını kandırmak kimsenin haddine değildir, herkes bunu bilmelidir. İkinci olarak ise seçimden önce ve seçimden sonra asla böyle bir beyanım olmamıştır. Parti değiştireceğim yönündeki iddiaları da zaten aylar önce yalanladım. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir.

Benim siyaset derdim, parti derdim yok. Sayın İl Başkanı'nın bu yöndeki beyanlarını üzülerek okudum. Kısır siyasi çekişmelerle halka zaman kaybettirenleri, ilçelerimize, şehirlerimize zarar verenleri Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ'NİN AÇIKLAMALARI

Editör: Haber Merkezi