CHP Ortahisar ilçe başkan adayı ve aynı zamanda il başkan yardımcısı Celal Akaç, CHP Ortahisar delegeleri ile bir restoranda kahvaltıda buluştu. Konuşmasında CHP’nin Ortahisar İlçe Başkan adaylarından İnşaat Mühendisi 43 yaşındaki Ömer Hacısalihoğlu’na konuşmasında övgüler yağdıran Akaç,  “CHP’nin Ortahisar ilçesi kongresini Aralık 3 te hep beraber yapacağız. Ciddi bir çalışma yapıyoruz. Bu kentin siyasetinde iki yeni yüz, iki isimle beraber seçime gideceğiz. Kentte cumhuriyet halk partisinin varlığını hissettiren isimleriz. Burada şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına diğer aday arkadaşımız Ömer Bey’e de başarılar diliyoruz” dedi.

ONUN BUNUN ADAMI OLMAYACAK
Tek liste tartışmalarına da değinen Akaç, “Bu sürece gelirken tek liste yapılsın tartışma olmasın diye konuşuldu. Ama şimdi görüyoruz ki kardeşlik havasında birlik beraberlik içinde geçiyor seçim çalışmaları. Demokratik seçimlerde tartışma çıkmaz. Partililerimize güvenmemiz gerektiğini Ömer Bey’le de görebiliyoruz. Sadece delege ziyareti değil, partililerimizi de ziyaret ederek bu süreci getiriyoruz” şeklinde konuştu. 3 Aralık’ta yapılacak olan CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimlerinde yeni yüzleri ve tecrübeyi bir araya getirerek kadro oluşturmayı amaçlayan Celal Akaç, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime de bu kadro ile hazırlanacaklarını ve başarılı olmak için çok çalışacaklarını ifade etti. Akaç ayrıca, “Partide onun adamı bunun adamı gibi söylemlere zemin hazırlamayacağız” diye konuştu.

403 DELEGELİ BÜYÜK BİR ORDUYUZ
Akaç sözlerine şöyle devam etti: Ortahisar ilçe binamızı üyelerimi daha etkin kullanmaları için ortam hazırlayacağız. Son yıllarda kentimizde günlük yaşamda görülen en önemli eksiklik kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yetersizliğidir. Bu faaliyetler vurgulanacak ve dayanışma halinde gidilecektir. 3500 üyemizde 100 kişinin çocuğunu partimizle tanıştırması gerekiyor. Biz onlara kendi çocuklarımıza baktığımız gibi sahip çıkacağız. Partide onun adamı bunun adamı şeklindeki konuşmalara anlam yükleyecek hiçbir çalışma içinde olmayacağız. Milletvekili aday seçimleri partide ön seçimli olması sağlanacaktır. Ortahisar ilçemizde 403 delegemizle büyük bir orduyuz. Yerelde iktidar olabilmek için güçlü birikimli bireyler olarak bizler hazırız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi