Saadet partisi Trabzon milletvekili adayları seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.Mahalle esnafı ve vatandaşı ziyaret şeklinde gerçekleşen seçim çalışmasına Saadet Partisi Milletvekili adayları, Cevat Kurt, Murat Özcan, Ümit Çebi ve İbrahim Baş iştirak ettiler.

Yomra ilçesi ve Ortahisar ilçesi Fatih ve Pelitli mahallelerin esnafını ziyaret eden vekil adayları halkın kendilerine göstermiş olduğu yakın ve sıcak, ilgiden oldukça memnun kaldılar. Ziyaretler sırasında ellerinde güllerle halkı selamlayan Saadet Partisi Milletvekili adayları, Türkiye’nin gül bahçesi olması için yollarda olduklarını söylediler.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Saadet Partisi Trabzon milletvekili adaylarından Cevat Kurt, huzur, barış ve adaletin hâkim olduğu, müreffeh bir ülke için çalıştıklarını dile getirdi. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:“ Her zaman halkla iç içe bir siyaset yolunu uyguladığımız için, vatandaşımızı ayrıca seçim münasebeti ile ziyaret etmiş olmamız bizim açımızdan gayet olağan bir durum. Vatandaşımız da diğer siyesilere yaptıkları sitemi bize yapmıyor. Neydi o sitem, “ seçimden seçime geliyorsunuz”. Biz Saadet Partisi olarak bunu işitmiyoruz. Çünkü biz siyasetimizi halk için, halkla beraber yapıyoruz.Saadet Partisinin iktidar dönemlerinde yaptığı icraatları vatandaşımız hemen aile ekonomisinde ve sosyal hayatında hissediyordu, şimdi de ekonomik rahatlığı ve sosyal statüyü hissedenler var ama bunlar maalesef iktidarın yandaşı ve yoldaşı olanlar oluyor. Halkın büyük bir kesimi ise zor şartlarda hayatını ikame etmeye çalışıyor. Bu gelir dağılımındaki adaletsizliğin bir sonucu olarak karşımızdadır. Üzülerek gözlemlemekteyiz ki, bu gelir dağılımı arasındaki uçurum her geçen gün daha da büyümektedir.Toplumda artık ezen ve ezilen sınıflar var olmuştur. Bu adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldıracak olan sistemi ancak devlet gücü sağlayabilir. Halinden şikâyet eden her vatandaşımızın kurtuluş için Saadet Partisine destek vermesi gerektiği kanaatindeyiz.Şunu buradan ilan ediyorum ki, Saadet Partisinin mücadelesi ezenlere karşı yapılan kutlu bir mücadeledir.Boş ve hamasi siyasi söylemlerle halkı aldatanların artık gitme zamanı gelmiştir. Adalet ve gerçek hak anlayışı için bu seçimlerde değiştir diyoruz ve halkımızın bu çağrıya ses vereceğine inancımız tamdır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi