SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Haluk Pekşen, Muharrem İnce’nin izlediği yol haritası ve gündeme dair gazetemize konuştu. Pekşen’in açıklamaları şöyle: “Muharrem İnce en başından beri açıkça amacını söyleyen birisi. Genel Başkan olmak ve Cumhurbaşkanı olmak iddiası da normal. İnce ile dört yıl önce yollarımızı ayırdık. O günden sonra da birlikte yol alma yönünde ne kendisinden talep geldi ne de benim bir beklentim var. Ben kadro iddiası içerisinde olan bir insanım.”

SİYASET TAKIM OYUNU
“Siyaset bir takım oyunu, kadro ve iddia işi. Ben bu iddianın tarafındayım. Türkiye’nin önüne toplumun her kesimini kucaklayacak bir kadro koymak için mücadele halindeyiz. Hamaset ve palavra ile işimiz yok. Herkesin beklentilerini karşılayacak bir kadronun şekillenmesi adına gayret içindeyim ve çok yol kat ettim. En güçlü ve en başarılı kadroyu oluşturmak için çalışıyoruz. Amacımız CHP’nin geleceğinde söz sahibi olmak ve iktidarı almak.”

MAHKUM DEĞİLİZ
“Cumhuriyetin kurucu devrimleri yol haritamız. Bu kadro yapılanmasının şimdilik sözcüsü durumundayım. Eylül ayından itibaren kamuoyunun heyecanlanacağı siyasi süreç başlayacak. Her an yeni kurultay olacak gibi hazırız. Bizler ne iktidarın başarısızlığına ne de muhalefetin iktidarı alamama beceriksizliğine mahkum değiliz.”

Editör: Haber Merkezi