CHP’nin 24. Dönem Trabzon Milletvekili ve eski Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarına destek vermek için İstanbul’a gitti. Canalioğlu, hem İmamoğlu’na hem de Beylikdüzü’nün CHP’li adayı Maçkalı Mehmet Murat Çalık’ın çalışmalarına destek veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’nin adayı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Ekrem İmamoğlu, Volkan Canalioğlu’nu arayarak destek istedi. İmamoğlu ile görüşen Volkan Canalioğlu, oluşturduğu bir ekiple İstanbul’daki Karadeniz ve Trabzon Dernekleri üzerinde çalışmalara başladı.

EN ŞANSLI ADAY
Canalioğlu, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için doğru bir seçim olduğuna değinerek, aday adayları içinde seçimi kazanma ihtimali en yüksek kişi olduğunu söyledi. İmamoğlu’nun halka inerek seçmenlerle direkt ilişki kurduğunu ifade eden Volkan Canalioğlu, “Vatandaşlarla olan iletişimi mükemmel. Gittiği her ortamda ilgi görüyor, seçmenle birebir iletişim kuruyor. Seçim çalışmalarına erken başlamasının avantajını iyi kullanıyor. Her gün üzerine koyarak puan topluyor” diye konuştu. Trabzon ve Karadeniz Derneklerine yönelik çalışmalara başlayan Volkan Canalioğlu, İmamoğlu’na hemşeri desteğinin en üst düzeyde olduğunu belirterek, “Trabzon ve Karadeniz Dernek yöneticileri ile uzun yıllardan beri iletişim içinde oldum. Bu nedenle Ekrem İmamoğlu’na bu konuda daha çok yararlı olacağımı düşündüm. Kendisi ile yaptığımız görüşme sonrası oluşturduğumuz ekiple çalışmalara başladık. Gittiğimiz her sivil toplum kuruluşunda İmamoğlu’na yüzde yüze yakın bir destek var. Bu da gösteriyor ki Trabzon ve Karadeniz Dernekleri, hemşerileri Ekrem İmamoğlu’nun yanında. Bu durum umutlarımızı daha da artırıyor. Ekrem İmamoğlu, bu seçimin galibi olacaktır. Görünen tablo bu şekilde” dedi.

ÇALIK’IN DA YANINDA
Volkan Canalioğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için CHP’nin Trabzonlu adayının da çalışmalarına destek veriyor. Aslen Trabzon’un Maçka ilçesinden olan Beylikdüzü’nün CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık’ın saha çalışmalarına da katılan Canalioğlu, “Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Ben de zaman zaman kendisi ile saha çalışmalarına katılıyorum. Beylikdüzü Belediye Başkanlığını kazanacağından eminim” şeklinde konuştu.

Faruk ATA

Editör: Haber Merkezi