İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:
"Konya ezelden beridir bizim yol arkadaşımız olmuştur. Bunun için hep Konya'ya bak Türkiye'yi gör dedik. Şimdi yol boyu gelirken maşallah nasıl kitleler vardı Konya bugün bir başka. Rabbim bu mahabbetimizi eksiltmesin, yol arkadaşlığımızı daim kılsın. Bunun için hep Konya kazansın Türkiye kazansın dedik.

Bugün de Konyamız ve ülkemiz için çok büyük hedeflerimiz çok büyük hayallerimiz var. İnşallah hep birlikte yeni bir başlangıç yapıyoruz. 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz'da milletimizle birlikte, istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık.

Şimdi 24 Haziran'a yeni yönetim sistemimizle yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz.

Şimdi sizlere soruyorum, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Vakit Konya vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? Maşallah ne kadar bir coşku, ne kadar güzel bir hava unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak, Konya şahlanacak.

Konuşuyor, paran var mı diyor... 16 yıldır bütün bu yatırımlar Sayın İnce sen Konya'yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Niye bilsin ki, ihtiyaçları var mı? İşte 20 yıl önceki Konya'yı bunlar bilse işte o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlar. Konya'ya son 16 yılda, bak Konya şu yatırıma bak, Bay Kemal şu yatırıma bak, İnce şu yatırıma bak, son 16 yılda Konya 47 katrilyon yatırım yaptık.

Muharrem gel bakalım Muharrem diyor... Bunların durumu rezalet.

"BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİ İNCE'YE DAVA AÇIN"
"Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Peki diğerleri ne anlatıyor? 'Yıkacağız' diyorlar. 'Eskiye' döneceğiz diyorlar. 'Kapatacağız', 'yaptırmayacağız' diyorlar. Milletvekillerine hırsız diyorlar, Bütün milletvekilleri İnce'ye dava açın."

"BU MİLLET O APOLETİ SÖKME FIRSATI VERMEZ"
"Muharrem İnce, haddini öyle aşıyor ki, Metin Temel paşamızın apoletlerini söküp ordudan atacağını söylüyor. Bu millet sana o apoleti sökme fırsatı vermez. Bu millet seni o sandığa öyle bir gömer ki CHP koltuğuna oturma yüzün dahi kalmaz. Bunların asıl derdi Afrin. Zeytin Dalı operasyonu başladığında yeri göğü inletiyordu. Kahraman paşalarımız ve Metin Temel paşamızla birlikte Afrin'e girdi kahraman askerlerimiz. Mehmetçiğimizin başında Temel Metin paşamız vardı. Terörle mücadele kahramanlarına sardılar şimdi de. Çünkü baktıklar ki bize diş geçiremiyorlar."

Editör: Haber Merkezi