SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - AK Parti’de, parti yöneticilerinin bir araya geldikleri teşkilatlara “Küçük hesaplarla kaybedecek zaman yok. Risk almayan yöneticilerden kurtulacağız. Lider ve tabanda problem yok, ara kadrolarda yorulma var.” mesajı verdiği öne sürüldü. Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konu ile ilgili şunları söyledi: “Partimizin bir disiplinli ve organizasyonu var. Biz partimize ne kadar katkı veririz bunun derdindeyiz. Hepimizin gayesi aldığımız bayrağı yukarı taşıma yönündedir.”

AVANTAJIMIZ ERDOĞAN
“Görevimiz boyunca beş seçim ve 15 Temmuz’u yaşadık. Ülke ve dünya gündeminde de krizlerle karşı karşıya kaldık. Her defasında risk aldık, yönetici zaten risk alan kişidir. Eleştiriler tabii ki olacak, bunlar faydalıdır ancak yapılanları da görmek lazım. Biz zaten partide daha önce görev yapmış isimlerle de bir araya gelip gördükleri eksikleri dinliyoruz. Bu yüzden istişare bakımından da avantajlı bir teşkilatız. En büyük avantajımız da teşkilatımızın başında Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın olmasıdır.”

DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR!
“Trabzon girdiği seçimlerden başarılı çıkmış bir il. Başarılı olmuş insanları değiştirmek için değiştirmenin anlamı yok. Partimizde görev almak isteyenler tabi ki olacaktır. Bütün bunlar değerlendirilecek. Zaten kriterlerimiz var. Bunca yıl iktidarda kalan bir parti için bu yazılanları yeni bir şeyler gibi görmenin bir anlamı yok. Kongrelerimize yine genel merkezden gelenler olacak, bakanlarımız ve milletvekillerimizin katlımı ile kongrelerimizi yapacağız. Değişikler de olacak elbette.”

Editör: Haber Merkezi