İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ,Kıymetli Trabzonlu hemsehrilerim;
31 Mar Pazar günü sandık başına gideceksiniz.Yapılacak yerel yönetim seçimlerinde 5 yılın yerel yöneticilerini seçeceksiniz. 
       17 yıl sonra Kutuplaşma üzerinden siyaset yaparak seçmeni konsolide edenlere bu seçimde  prim vermeyeceğinize dair güçlü emareler alıyoruz ve umut besliyoruz.Ülkemizin iyi yarınları için bu umudu,temennimizle ve dualarımızla pekiştirmek,perçinleştirmek istiyoruz..
30 milyonun insanımızın yoksulluk sınırı altında yaşadığı ülkemizde , sorun çözme ya da çare üretme noktasında olanların söylemlerini milletimiz hayretle takip etmektedir..
      Savaş diliyle rakip gördükleri adaylara saldıran,tehditlerle,hakaretlerle aziz milletimizin içinden çıkan adaylarımızı yıldırmaya çalışanlara karşı demokrasilerde enbüyük güç olan oylarımızla gereken dersi vermeliyiz ve kendilerine bundan sonra ülkeyi iktida ederken çeki-düzen vermelerini sağlamalıyız..
Şayet mevcut düzene güçlü şekilde teveccüh gösterirsek bilmeliyiz ki 1 Nisanda kimse beka'dan sözetmeyecek,toplumun sefaletine karşı ciddi bir çözüm arayışı olmayacak,yine ve yeni zamlarla karşı karşıya kalacağız..
      Millet İttifakı olarak aday belirlerken dikkat ettiğimiz en önemli kriter topluma fayda sağlayacak projelere sahip olan adaylarla milletimizin huzuruna çıkmaktı.
Gerek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn Prof.Dr.Atakan Aksoy gerek Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Sn Mimar Salih Akyüz gerekse diğer Millet İttifakı adaylarımız bu manada toplumumuz nazarında da ciddi bir karşılık bulmuş,sahada yaptıkları çalışmalar ve tanıtım sonucunda da artan bir teveccühe mazhar olmuşlardır..
Birçok belediyenin el değiştireceğini , borç batağından kurtulmak ve milletimizin sorunlarına çözüm üretmek için de bunun mutlaka olması gerektiğini kamuoyunun ve milletimizin bilmesini istiyoruz..
     Milletimizin hassasiyetle sandığa gideceğine inanıyoruz.Yaratılan algı operasyonlarına gelmeyecek olan necip milletimizin Millet İttifakı adaylarına gereken şansı tanıyacak ve mevcut iktidara da gereken dersi verecek şekilde oyunu kullanacağına inanıyoruz.
     Her sonuç bu aziz milletin takdiridir ve şimdiden , milletimizin iradesinin bütün makamlardan değerli olduğunu kamuoyunun bilmesini istiyoruz.. 
Yarışın içinde olan bütün adaylara başarılar diliyoruz.Kazanan milletimiz olsun..

Editör: Haber Merkezi