Ak Parti Maçka Belediye Başkanı aday adayı Oykan Gülen adaylık süreci ve projeleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Gülen, “Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Şimdi, bu topraklara ve Maçkalılara hizmette bulunmayı kendime bir borç bilerek yöreme hizmet etmek adına Ak Parti safında Maçka Belediye Başkan adayı olmayı düşünüyorum. Bu amaçla yola çıktım. Bunu yapabilecek azim, heyecan, gayret ve en önemlisi Maçka sevdası içimizde var” dedi.

BELEDİYECİLİKTE 2023 VİZYONU

“Belediyecilikte 2023 vizyonunu ortaya koyan ilk başkan adayı olan Gülen, “2023 Vizyonu İçerisinde 365 gün 5 yıldızlı hizmet” sloganıyla çalışmalarını yürütüyor. Maçka haritası üzerinde Maçka için yapmayı düşündüğü projeleri vatandaşlarla her ortamda paylaşan Gülen farklı bir başkan adayı profili ile bu paylaşımı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Biz Maçka’yı dedelerimizin mirası değil çocuklarımızın emaneti olarak görüyoruz” diyen Oykan Gülen, “Emanete ihanet etmeyiz, edemeyiz. Allah’a şükür bize bu emanet bizlere verilirse bunu en iyi şekilde taşıyacak olmanın sorumluluk bilinci içerisindeyiz” dedi. Eğitim, tarım, turizm ve şehircilikte Trabzon’un ve Türkiye’nin marka şehri olmayı hedeflediklerini belirten Başkan adayı Gülen, başkanlık süreci boyunca 2023 vizyonuna uygun, sadece seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri değil, söz vermediği projeleri de yapacaklarına dikkat çekti.

GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM

Gülen, “Maçka’da İlçe başkanımız, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimiz, teşkilatımız ve partimize gönül vermiş değerli Ak Parti sevdalıları ile bir ve bütünlük içerisindeyiz. Bu birlik ve beraberlik ile Maçka’yı daha ileriye götürecek hizmetlerin geleceğine inancım ve güvenim tamdır. Arkamızda güçlü teşkilatımızla ve vatandaşlarımızdan aldığımız destekle yola çıktık. çalışmalarımızda vatandaşlarımıza bir söz veriyoruz. Gelin Maçka’yı birlikte yönetelim” dedi.  

VERDİĞİMİZ SÖZ BİZİ BAĞLAR

Oykan Gülen hizmet anlayışını ise; “Bizim hizmet anlayışımız, Hak’tan aldığımız kuvvetle, halkımızdan aldığımız vekaletle halkımıza yapacağımız hizmette ölüm öncesi halka ölüm sonrasında da hak’ka verilecek hesabın inanç ve şuuru içeresinde çalışmaktır” diye anlattı. Gülen, bu sözlerin kendilerini bağlayan sözler olduğunun altını önemle çizdi.

ÇALIŞMALARIMIZDA EKİP RUHU VARDIR

Gülen açıklamalarına şöyle devam etti: “Tüm hizmetleri bir ekip çalışmasıyla yürütüyoruz. İlçe başkanımız, teşkilatımız, her birimdeki yöneticilerimizle, Birlikten Kuvvet Doğar felsefesiyle hareket ediyoruz. Bu anlamda her gün ilçemizin en ücra köylerindeki partililerimizden düzenli olarak gelişmeleri takip ediyoruz. Çalışmalarımızı Ak Parti anlayışına göre yönlendiriyoruz. Açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki bu ekip çalışması ve teşkilat bütünlüğümüz ile beraber Maçka’yı 2023 Vizyonuna uygun Belediyecilik adına güzel yarınlar beklemektedir. Başarı, temelinde ekip çalışmasını ve ekip ruhunu barındırır. İyi bir ekibiniz yoksa başarı da zor gelir. Biz bu yola çıkmadan önce özellikle beraber yürüyeceğimiz ekibimizi oluşturduk ve bu ekibi oluştururken de şunun adamı bunun adamı demeden yola çıktık. Tabii ki bizi başarıya götürecek ,Maçka için faydalı olacak ne tür çalışmalar yapacağımızı ve bunları nasıl uygulayacağımızı ,uzun uzun istişare yaptığımız çekirdek bir kadromuz mevcut. Ak Parti içerisin de bu bilgi deneyime sahip konusunda uzman bir çok arkadaşımız bulunmaktadır. Onların bilgi ve deneyimlerinden tabii ki faydalanıyoruz ve faydalanacağız. Hepimizin ortak derdi Maçka ise ve gelecek nesillerimize yaşanabilir bir Maçka bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

SEÇİME HAZIRIZ

Gülen, belediye ve belediyecilik anlayışının Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla değiştiğini söyleyerek, “Belediyecilik şehirleri imar ederken aynı zamanda gönülleri yapmaya dönüşmüştür. Bu anlamda bizlere de bu şans verildiğinde Maçka’mıza hizmet edecek olmanın gururu ve onurunun heyecanı içerisindeyiz” dedi. İsraftan kaçınarak, yerel yönetimlerde her kuruşu milletimizin emanet ettiği her bir oyu ve vergileriyle topladığımız her bir kuruşu yine bu milletin menfaatine en iyi şekilde kullanmak için, millet için  siyaset yapan, olumsuzluklara yenilmeyen, vizyon belediyecilik hizmet anlayışını en güzel şekilde burada vereceği hizmetler ile yapacaklarını vurgulayan Gülen, “Teşkilatımız ve gönüldaşlarımız ile seçimlere hazırız” dedi. Gülen şöyle devam etti: “Maçka’yı ve Maçka’nın geleceği olan evlatlarımızı düşünüyorsak, bir ve beraber olmak zorundayız. Bunun yanında  bize faydalı olacak, ‘Her şey Maçka için ve Maçka’nın geleceği için’ ilkemizi benimseyen arkadaşlarımızı da ekibimize katarak yolumuza devam ediyoruz.”

 

Editör: Haber Merkezi