MHP İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Gedikli “Daha önce kamuoyuna açıklandığı üzere 24 Eylül Pazar günü Milliyetçi  Hareket Partisi Ortahisar İlçe kongremiz, Ortahisar Hamamizade Kültür  Merkezinde yapılacaktır. 

Bizim önceliğimiz, partimizin şanına, gelenek ve göreneklerine uygun bir  ilçe kongresi gerçekleştirmektir. İl başkanlığımız, başkanımız Sayın Nihat Birinci önderliğinde bu kapsamda çalışmalarını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak, Ortahisar İlçe Teşkilatımızda yeniden bir yapılanmaya gidilmesi zaruri görülmüş, bu  minvalde 6 aydan beri çalışmalarına devam etmektedir. Yaptığımız çalışmalar sonunda Ortahisar İlçe Başkanlığımızı 3 yıl  taşıyacak, partimize faydalı hizmetlerde bulunacak kadro  oluşturulmuştur.

Başta İl Başkanlığımız ve MHP camiasında oluşmuş olan İlçe Başkanlığım isteği beni bu görev için hayli heveslendirmiş ve motive etmiştir. Bu bakımdan 24 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket  Partisi Ortahisar İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olacağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi