İYİ Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Serkan Faiz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Faiz, 24 Haziran’da hem Trabzon’un hem de Türkiye’nin İYİ Parti ile kazanacağını iddia etti. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Faiz, “Bir cesurlar hareketi olarak ülkenin kaderine güneş doğdurmak için ortaya çıkan İYİ Parti ve Sayın Meral Akşener bize de cesaret, umut, ışık olmuştur” dedi.

LİYAKAT SORUNU OLMAYACAK
Adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Faiz, “Hiç tereddüt etmeden fikir aşamasında bile artık benimde sorumluluktan kaçmaman gerektiğini düşünerek, ülkenin yarınlarını yeniden inşa edecek bu oluşumun içinde olma talebimi ortaya koydum ve tevdi edilen her görevi emir telakki ettim. Aldığım eğitim ve işim gereği devletin imkânlarının çok daha verimli kullanılacağını görüyorum. En büyük sorun olarak gördüğüm liyakat sorununu ortadan kaldıracak potansiyelin bir parçasıyım. Hayati bir süreçten ülke geçerken bugün mücadelenin en önlerinde yer almak için aday olmam gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

ATILIMA KATKI SUNACAĞIZ
Faiz sözlerine şöyle devam etti: “Allah nasip eder ise ve milletimiz bize teveccüh gösterir ise daha da artacak sorumluluğun farkındayım. Ülkenin ihtiyaç duyduğu yeniden atılıma katkı sunacak şansı elde etmek için aday olmalıyım. Gerek kişisel sunumum gerekse geniş bir çevre tarafından bana dönüşlerden aldığım motivasyonun pozitifliğinden dolayı aday olmalıyım. Şehrim ve ülkem adına millete güven verecek, şehrin ve ülkenin ruhuna uygun bir duruş sergileyecek, milli ve manevi değerlere sahip çıkacak bir yapıya sahip olduğum için aday olmalıyım.”

Editör: Haber Merkezi