İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İYİ Parti Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan'a destek istedi. 

Beraberinde İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy ile Çarşıbaşı ilçesini ziyaret eden ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs 31 Mart’ta sadece yerel yöneticilerin seçileceğini kaydetti. 

“Muhtar ve belediye başkanı seçeceğiz, kim daha iyi hizmet ederim diyorsa ona oy vereceğiz” diyen Örs, “Siyasi ayrımları bir kenara bırakarak, yöremizi düşünerek oy vermeliyiz. Bizim lisanımızda iftira, hakaret, tehdit ve kem söz yoktur. Aranızdaki birliği ve kardeşlik hukukunu bozmayın. 31 Mart'ın ertesi günü birbirinizin yüzüne bakmaktan imtina edecek noktaya gelmeyelim. Biz herkesin oyuna talibiz. Milletin kararı her zaman başımız üstündedir” dedi.

Dr. Hüseyin Örs Çarşıbaşı ziyaretinde sözlerini şöyle sürdürdü: “Çarşıbaşı Adayımız Mehmet Turan, kuruluşundan bugüne Çarşıbaşı Belediyesi için yaptığı katkılar ile herkesin gönlünde taht kurmuş, hemşerilerinin sevgisini kazanmış, tecrübeli ve halkın içinde olan bir adaydır. Çarşıbaşı'nda CHP'li, MHP'li, İYİ Partili, Saadet Parti'li, Demokrat Parti'li, geçmişte Anavatan Parti'sine oy vermiş herkesin ismi üzerinde ittifak ettiği bir aday ile yola çıktık. Gerek İlçe merkezinde, gerekse köylerde gördüğünüz hava Mehmet Turan'ın sadece İYİ Parti'nin değil tüm Çarşıbaşı'nın adayı olduğu yönündedir. Geçmiş icraatları ve Çarşıbaşı'na yaptığı hizmetler ile Mehmet Turan gelecekte de ilçesinin hizmetinde olmayı fazlasıyla hak ediyor. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Çarşıbaşılıları Mehmet Turan'a destek olmaya davet ediyorum. Kazanan Çarşıbaşı olacak.”

Editör: Haber Merkezi