Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon Ortahisar'da sürdürdü. Esnafları tek tek ziyaret eden Balta sorunlarınıdilendi, vatandaşlarla sohbet etti.

Muhammet Balta, yaptığı açıklamada, "Yakşalık 7 satten beri Ortahisar'ımız da esnafımızı vatandaşımızı ziyaretediyoruz. Vatandaşımız kararını vermiş onu söylemek isterim. Vatandaşımız şunu söylüyor kendine de bir slogan bulmuş her zaman AK Parti diyor bizleri son derece mutlu ediyor.

Bütün milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanımız, ilçe başkanlarımız teşkilatımızla sahadayız. Bir taraftan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı yıkmaya geliyoruz yıkacağız diye söylemlerde buluna dursun. Bizim  geçmişte neler yaptığımız belli, bundan sonrada yapacaklarımızı Trabzon insanına ve Türkiye'ye anlatıyoruz anlatmaya devam edeceğiz.

Biz AK Parti olarak son derece mutluyuz. İnşallah Kasım seçimlerinde kırdığımız rekorları da Trabzon'da yenileyeğiz. Bütün teşkilatlarımızla birlik ve bütünlük içinde çalışıyoruz. Şuan yanımızda aday adaylarımızla sahadayız. Yine aday olmayan milletvekili arkadaşımız Ayşe Sula Köseoğlu sahada bütün ekibimizle beraber kenetlendik, bu bizleri son derece mutlu ediyor.

Son dönemde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu geldi. Of'da, Araklı'da, Ortahisar'da çok büyük bir iftar verdi. Akçaabat'ta mitingler yapıldı. Milletimizin teveccüğü desteği bizleri son derece mutlu ediyor. İnşallah 24 Haziran'da da güçlü bir şekilde başta bu Türkiye ve Trabzon'umuza her alanda çok büyük hizmetleri olan her zaman yanımızda arkamızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Trabzon'da en güçlü oylarla Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bunun yanında Trabzon insanı daha önce olduğu gibi şimdide güçlü bir şekilde bizleri Ankara'ya göndereceğine gönülden inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi