İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Dr. HüseyinÖrs, Akyazı’dan başladığı köy programını Gürbulak, Yeşilova, Yeşilhisar, Ayvalı, Doğançay, Ağıllı, Mağmat Boğazı, Hıdırellez Boğazında sonlandırdı. Köylerde ilgiyle karşılandığı görülen Dr. Hüseyin Örs "İYİ Parti her yerde var. Ben Merkezin çocuğuyum. Size en yakın olan aday benim. Hangi partili olusanız olun, bana sahip çıkın. Sizi mahçup etmem" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs'e köylü vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Örs, gerçekleştirdiği ziyaretler boyunca vatandaşlara ve çocuklara çikolata ikram ederek bayramlarını kutladı.

Örs, "Merkeze bağlı olmasına rağmen köylerimizin bir çok problemi var. Yol sorunu var, su sorunu var, kamulaştırma ile ilgili 18. Madde Uygulamasından mağdur edilenler var. Vatandaş mağduriyetini anlatacak muhatap bulamıyor. Ortahisar ve Büyükşehir Belediyesi arasındaki kavgayı sağır sultan duymuş. Bu kavgadan mağdur olan vatandaşımız, köylümüz. Size söz veriyorum, milletvekili olduğumda kime oy verdiğinize bakmadan, hepinizin vekili olacağım. Seçimden seçime gelen Vekil olmayacağım" dedi.

Gittiği köy ziyaretlerinde vatandaşların teveccühüyle karşılaşan Hüseyin Örs, hem iyi Parti’nin iktidarı için hemde Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması için destek istedi. Halkın umudu, alternatifi İYİ Parti olduğunu sözlerine ekleyen İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs sözlerine şu şekilde devam etti: "İYİ Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini yerinde dinliyor. Halkımızın, köylü vatandaşlarımızın İYİ Parti’ye özellikle genel başkanımız Meral Akşener’e olan ilgisi bizlere güç veriyor. Bizler de İYİ Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz."

Editör: Haber Merkezi