AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, FETÖ’nün emniyet ve yargı içerisindeki hain mensupları tarafından tasarlanarak 2014’teki yerel seçimler öncesinde başarısızlıkla sonuçlanan 17 ve 25 Aralık yargı kumpasının hafızalardan silinmediğini söyledi. 
Küresel güçlerin desteğiyle devletin içerisine sızan hain örgütün kendini maskeleyerek yıllarca manipülasyonlar yaptığının altını çizen Revi “Dershane tartışmalarıyla, MİT Krizi hadisesiyle açığa çıkmaya başlayan bu hain örgütün maskesi 17/25 Aralık 2013 tarihinde giriştikleri yargı kumpasıyla düşmüştür. ”dedi. 
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok güçlü bir halk iradesi ile yönetildiğini belirten Revi “Halkın iradesini yok sayanlar halkın iradesini temsil eden Dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı etkisizleştirmek için sayısız girişimler gerçekleştirdiler. Fakat bu girişimlerin hepsi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin şaşmaz ferasetiyle bertaraf edildi, yok edildi.” ifadelerini kullandı.   
17/25 Aralık yargı kumpasından hala medet umanların olduğunu hatırlatan Revi “ Bunlar boş hayaller. O hain girişimin sahibi belli. Ülkemize karşı işledikleri suçlar ortada ve tescil edilmiş. Bugün hala birileri 17/25 Aralık yargı darbesi girişimine kumpas diyemiyorsa ve olanları savunabiliyor aynı zihniyetin azda olsa varlığını devam ettirdiği anlamına gelmektedir. Tek kelimeyle onların hain tezgâhlarından medet ummak ihanettir, ihanetin farklı bir boyutudur.” cümlelerini kullandı. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Partiyi zayıflatmak için aynı şebekelerin farklı maskelerle yeni yöntemler deneyecek olduklarının herkesçe bilinmesi gerektiğinin ifade eden Revi “ Bugün yine benzer yöntemleri deniyorlar. Milletimizi çeşitli manipülasyonlarla sokağa dökmeye çalışanlar AK Partiyi yani Milletin iradesini kabullenemeyenlerdir. İnşallah Milletimiz hiçbir şekilde bu ihanet çevrelerinin oyunlarına gelmeyecek ve Milletin hizmetkârı olan AK PARTİ bu seçimlerden de zaferle çıkacaktır. “dedi.

Editör: Haber Merkezi