CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirilen Millet İttifakı Trabzon Mitingi’ne katılan yaklaşık 30 bin kişiye teşekkür ederek, “Meydanlardan da anlıyoruz ki, halkımız değişimden yana. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i Trabzon’da ağırladığımız bu tarihi günde bizimle birlikte olan tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP İl Başkanı Güzide Uzun ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti. 

TRABZON’U TRABZON’DAN YÖNETECEĞİZ
Trabzon’un sorunlarının konuşulduğu esnaf ziyaretlerinde, şeffaf belediyecilik yönetim biçimi ile şehri yöneteceklerini ifade eden Başkan Adayı Akyüz, “Trabzon’u merkezi sistem yönetiminden kurtaracağız. Yukarıdan düğmeye basılıyor, belediye başkanları harekete geçiyor ya da geçmiyor. Trabzon, bu şekilde yönetilecek bir şehir değildir. Bu şehrin bir kimliği, bir karakteri var. Trabzon ancak Trabzon’dan yönetilirse kimliğine ve karakterine uygun yatırımlar yapılır. 10 yıldır Trabzon’un değerleri sökülüp atıldı. Şeffaf ve katılımcı yöneticilik anlayışımız ile Trabzon’u Trabzon’dan hep birlikte yöneteceğiz ve belediye bütçesinin gelir-gider tablosunu 2 ayda bir kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. 

ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ
Engelli vatandaşların Ortahisar sınırları içerisinde eşit koşullarda yaşayabileceği bütün düzenlemeleri yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Akyüz, “Engelsiz bir şehir yaratmak zorundayız. Hiç birimiz yarım saat sonra nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşamsal olarak her noktaya ulaşımlarını sağlamalıyız. Üst geçitlerden, yaya yollarının düzenlenmesine kadar hayatını kolaylaştıran, aynı koşullarda yaşamamızı sağlayacak ne varsa yapacağız. Ortahisar sınırları içerisinde engel kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi