SONNOKTA HÜSEYİN TERZİ - CHP Trabzon eski milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Volkan Canalioğlu, İYİ Parti’nin saflarına katılacağı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinin İYİ Parti’ye katılacağı iddialarına net cevap veren Canalioğlu, “Benim partim var” diyerek iddialara son noktayı koydu. Canalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı ve yeniden milletvekilliği aday olup olmayacağı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunarak partisi CHP’ye göndermede bulundu.

AK PARTİ’DEN DE DUYUYORUZ
İYİ Parti’nin saflarına katılacağı ile ilgili iddialara net cevap vererek son noktayı koyan Canalioğlu, “Bizim bir partimiz var. Konuşanların kendi düşünceleri. Onlara saygı duyuyoruz ama sonuçta bizim bir partimiz var. Arkadaşlarda böyle bir düşünce olabilir. Sadece onların değil, AKP’nin de böyle bir düşüncesi olduğunu duyuyoruz. Resmi olmasa bile. Arkadaşlarımızın düşüncelerine saygı duyuyoruz” dedi.

BİZ HİZMET İÇİN VARIZ
Ülkesi ve Trabzon için her daim hizmet etmeye hazır olduğunu vurgulayan Canalioğlu, siyasetteki bilgi birikimini de herkese aktarabileceğini aktardı. Canalioğlu, “Biz Trabzon’da ve ülkemizde Volkan Abiyiz. Biz elimizden geldiği kadar şehrimiz ve ülkemize hizmet etmek için varız. Talep edenler de olursa bilgi birikimimizi arkadaşlara aktarırız. Yeter ki şehrimiz ve ülkemiz kazansın” diye konuştu.

SİYASETTE NOKTA YOK VİRGÜL VARDIR
Yeniden aktif siyasete dönüp dönmeyeceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Canalioğlu, partisi CHP’ye de göndermede bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşımızın takdiri ile olur. Vatandaşımız istiyor ama bazen mensup olduğun partide sıkıntılar oluyor. Geçmişte bunları yaşadık, gördük. Ama bunlar geride kaldı. Sanırım rahmetli Süleyman Demirel’in lafıydı; ‘Siyasette nokta yoktur, virgül vardır.

Editör: Haber Merkezi