Spor Toto Süper Lig’de küme düşmeme savaşı veren Yeşil-Mavililer, dünkü Fenerbahçe karşısında lig üçüncüsü rakibine karşı yine Musa Sow’un golleriyle 2-1 yenilerek düşme hattından çıkamadı. Kanarya’nın golcü ismi Musa Sow ilk ve son dakikalarda attığı 2 güzel kafa golüyle dünkü maça yine damgasını vuran isim oldu. Zira bu futbolcu Rize’de 5-1 kaybedilen maçta da birbirinden üç güzel gol atmıştı.

24 puanla 17. sırada kalan Çaykur Rizespor’un kalecisi Gökhan, dünkü maçta adeta farkı önleyen isim oldu.

8514 biletli futbol severin izlediği İstanbul’daki maçta Çaykur Rizespor takım kaptanı Kweuke %100’lük iki mutlak gollük pozisyonu değerlendiremeyince Çaykur Rizespor sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu. Bu arada 90.dakikada Saadane’nin kırmızı kart görmesi Çaykur Rizespor’un son dakikada gelen golün de adeta habercisi olduğunu diyebiliriz.

Fenerbahçe dünkü bu galibiyetiyle 56 puanla ligdeki zirve iddiasını da sürdürmeye devam etti. Bu arada Yeşil-Mavililerin pazar günü Bursaspor’la Rize’de oynayacakları lig maçı da adeta dönüm noktası haline geldi.

Öte yandan komşu ve dost takımımız Trabzonspor’un önceki gün evinde Gençlerbirliği’ne beraber kalmasına da üzüldüğümü vurgulamak isterim.

Ayrıca işçi arkadaşlarımızın bayramını kutlar tüm işçilerimize emekçilerimize sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.