BİR SAKİN OL HOCAM!

Trabzonspor Teknik Patronu Ünal Karaman’ın Galatasaray maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısını ibretle izledik. Karaman’ın kendisini eleştirenlere karşı verdiği cevap hiç mi ama hiç şık durmadı. Ne demiş Karaman, “Bazı insanların beyinleri alsın diye söylüyorum” ifadesi Trabzonspor gibi büyük bir camianın başında yer alan bir teknik adama açık söylemek gerekirse yakışmadı.Karaman’ın her ne kadar haklı sebebi olsa dahi bu üslubu tercih etmemesi gerekirdi. Çünkü bizler Karaman’ı hal ve hareketlerinin yanı sıra hitap şekliyle hep örnek model olarak görmüşüzdür. Sakin tavrını da es geçmeyelim. Tabii ki hatalar insan içindir. Belki son dakikada kaçan galibiyetin yangınıyla bu tür cümleler sarf etmiş olabilir. Hocam siz yine de sakin olun. İyi oynasan da oynamasan da, iyi sonuçlar alsan da, almasan da eleştiriler her zaman olacaktır. Bunları olgunlukla karşılamak zorundasınız. Fakat bizimde asla tasvip etmeyeceğimiz hakarete varırcasına olan eleştirilere her zaman bu camia ortak tepkisini koyar. Sakın unutma Ünal hoca..!

STURRİDGE NE İŞ YAPAR!

Trabzonspor’a gelişi olay, sakatlığı da aynı derecede olay. Bir türlü kendini düzeltemedi İngiliz forvet. Kendisinden beklentiler büyük ama nedense ortalarda gözükmüyor nedense. İyi bir Sturridge Trabzonsporiçin çok güçlü bir silah olduğu gerçeğini savunanlardanız ama bu yüzünü göstermemekte inat ediyor bizlere. Trabzonspor’un ona böylesine kritik maçlarda çok ihtiyacı var. Olduğunu da Galatasaray karşısında gördük. Bordo-Mavililer’in baskı gördüğü anda ayağında topu becerisiyle takımı rahatlatacak nitelikte bir futbolcu olduğu gerçeği ortada duruyor. Şu bir gerçek ki Trabzonspor’da 1 maç oynayıp 6 maç yatacaksa devre arasında gelen teklifleri yönetimin değerlendirmesi en mantıklı şey.

AĞAOĞLU’NUN TESPİTİ DOĞRU!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Bordo-Mavili kulübün ekonomisini düzeltmek için canla başla ekibiyle çalışıyor. Bu zamana kadarda gemiyi limana yanaştırma konusunda başarılı bir şekilde dümeni sağlam tutuyor Ahmet Ağaoğlu.
Başkan Galatasaray maçı sonrasında Sörloth’un bonservisini alma konusunda çok akıllıca bir açıklama yaptı. Ne dedi başkan,"Sörlath, iki yıllık kiralık olarak bizde ve eğer tutmak istersek iki yıl sonra 6 milyon Euro verip,kadromuza katacağız.Bugün sözleşme yapmamızın anlamı var mı? 6 milyon Euro'yu bankaya yatırsanız iki yıl sonra 8-9 milyon Euro olur" dedi. Doğru söze ne denir. Ahmet Ağaoğlu bu işi biliyor. Nerde nasıl konuşacağını, kulübün hakkını nasıl savunacağının piri olmuş başkan. İşte Trabzonsporluluğun menfaati bunu gerektiriyor.

Editör: Haber Merkezi