KABUS GİBİ ÇÖKTÜ!
Geçen sezon Trabzonspor kulüp genel koordinatörlüğü görevinden Ahmet Ağaoğlu yönetimi tarafından el çektirilen Özkan Sümer yine bu dönem istişare kurulu başkanlığına getirilmişti. Ancak Sümer’in ilk göz ağrısı olan Bordo-Mavili kulübün alt yapısıyla şu aralar yolu kesişiyor nedense. Kıyısından köşesinden değil tam da göbeğinde yolu kesişiyor Sümer’in.

Aldığımız duyumlara göre Sümer’in alt yapı tesislerini mesken tuttuğu yönünde. Orada yatıp kalkan Sümer’in daha da ileri giderek alt yapının üzerine kabus gibi çöktüğü yönünde iddialarda ayyuka çıkmış durumda. Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce ‘Sümer’in resmi görevi yok’ yönünde açıklama yapmasına rağmen alt yapı hocalarının onun hışmına uğramasını nasıl izah edeceği şimdiden merak konusu haline geldi.

Alt yapı da huzur dahi bırakmayan Sümer’in takındığı tavırlardan da bir hayli rahatsız olan hocalar bunu açık şekilde dile getirmeye çekinir duruma gelmiş. Hiçbir yetkisi olmamasına rağmen başına buyruk hareket eden Sümer’e yönetimin artık dur demesi bekleniyor.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Trabzonspor’da hoca değişikliği yaşandı ve çok büyük bir ağır yük omuzlarına bindi Hüseyin Çimşir’in. Genç teknik adamın takımın başına geçmesinin ardından herkes kendince yeterli olup, olamayacağı konusunda bir yorum getirmiş. Bizde bu konunun dışında kalmamak adına bir şeyler buradan karalayalım istedik.

Bize göre Ünal Karaman’ın ardından en doğru isimdi Hüseyin Çimşir. Bir kere burada ona takımı emanet ederek cesurca bu kararı alan başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibini kutlamak gerek. Çok doğru bir karardı bu. Hüseyin Çimşir’in Trabzonspor ile ismi geçen Sergen Yalçın ve Erol Bulut’tan hiçbir alta kalır tarafı yok.

Yani diyeceğiz şu ki, gün Hüseyin Çimşir’e destek olma günüdür. Gün Trabzonspor’u her zamankinden daha çok sahiplenme günüdür. O zaman Sosa’nın dediği gibi gelin güçlerimizi şampiyonluk yolunda birleştirelim. Hep birlikte tarihi yeniden yazalım.

Editör: Haber Merkezi