NÖBETÇİ MEMUR ZİHNİYETİ
Futbol Federasyonu kurullarını açıklarken, MHK de yine gündeme nöbetçi memur iş başında olgusu damga vurdu. Sen dur. Ben MHK üyesiyim. Şimdi de benim arkadaşlar.

Sıra bana geldi. Sayın başkan. Kısır bir döngü içerisinde yıllardan beri MHK üyeliği 4-5 arkadaş arasında dönüşümlü el değiştirir.

Oysa seçilecek MHK üyesi öncelikle Trabzonspor’un ve de bölge takımlarının haklarını savunması gerekirken bakın geçmişe bu üyelerin kayda değer bir hizmetleri olmuş mudur.

Trabzonspor hem saha içinde hem de saha dışında haksız uygulamaların hedef tahtası olurken neler yaşamıştır. Peki MHK üyelerimiz ne yapmışlardır... Şimdi sayın Turgay Güdü’nün sırası geldi koltuğa oturdu...

Pırıl ,Pırıl bu işi hakkı ile yapacak donanımlı bilgili insanlarımız ne yapsınlar Bir dahaki kurulda kimin o koltuğa oturacağı belliyken..!

İŞTE BU..!
Her zaman diyoruz Trabzonspor başkanı burnu hava ve erişilmez olmamalıdır. Halkın ve taraftarların arasında onlardan biri olarak tavrını ortaya koymalıdır.

Bordo-Mavili kulübün başına geldiği günden beri etrafına pozitif bir enerji yayan başkan Ahmet Ağaoğlu son yaptığı hareketle yine gönülleri kazandı.

TS Clup mağazaların da futbolcuların imza kampanyasına bir çok kez şahit olmuşuzdur. Ama bu kez dümenin başına başkan Ahmet Ağaoğlu geçerek taraftarlarla bir araya geldi.

Bize göre çok iyi de yaptı. İşte görmek isteyeceğimiz manzaralar bunlar. Aynen devam et sayın başkan…

KARAMAN’IN HAKKINI ÖDEMEK..!
Türkiye'de görev yapan yerli teknik direktör içinde en fazla kazananlar açıklandı. Haliyle sıralamanın en üst sırasında yıllık 19.5 Milyon TL ile A Milli Takım'ın hocası Şenol Güneş yer aldı.

Güneş’in zirvede olduğu sıralamada Ünal Karaman neresinde mi yer aldı, 4.5 milyon TL ile 8’de. Düşünebiliyor musunuz Karaman’ın üzerinde Malatya’nın hocası Sergen Yalçın, Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman ve Rizespor’un teknik patronu İsmail Kartal’ın yer aldığını. Trabzonspor evet 4 büyükten biri.

Ancak Ünal Karaman’da bu 3 ismin gerisinde yer alacak biri değil. Fakat herşeye rağmen maddiyatı değil de maneviyatı ön planda tutan Karaman’ın inanıyoruz ki hakkını taraftar her koşulda ona destek vererek ödeyecektir.

Editör: Haber Merkezi