ŞAKA YAPMIŞTIR ŞAKA!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kulüp için bugüne kadar yaptığı çalışmalarla hep takdir görmüştür. Özellikle ekonomik anlamda kemer sıkma politikasında izlediği yol ile de kulübü uçurumun eşiğinden döndürmüştür. Ama başkan Ağaoğlu’nun forvet transferinde yaptığı açıklama şaka gibi bizlere geldi desek yalan olmaz.

Hugo Rodallega’nın takımdan ayrılmasının ardından forvette oluşan boşluğun üzerine Ağaoğlu, “Takımda 3 tane aslan gibi golcü var. Salih var, Muhammet var, her ne kadar penaltı kaçırsa da Ekuban var. Gol üretmekte zorlanmayız. Bir santrfor kadar gol atma yeteneğine sahip Nwakaeme’miz var. Sıkıntı yok” yanıtı bence taraftarlarca hoş karşılanmaz başkan! Çünkü gözleri yollarda forvet bekliyorlar başkan şaka gibi sözler değil.

YUSUF YAZICI’YA KIYMAYIN..!
Günlerdir Yusuf Yazıcı’yı aşağıya yatırıp kaldırıyoruz. Bir gün Lille’ye satıyoruz, bir gün takımda kaldığını duyuyoruz. Ama bu işte hiç kuşkusuz en çok zararı genç oyuncu gördüğünün farkına nedense varamıyoruz. Yusuf Yazıcı gitmek istiyorsa yol verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Çünkü aklı karışık bir futbolcunun takıma yeteri kadar fayda sağlayacağını düşünemiyoruz. Hem genç oyuncu Bordo-Mavili kulübe iyi de para kazandırıp son güzelliğini yapmanın da hayalini kuruyor. Ha Yusuf Yazıcı için Lille doğru adres mi, Trabzonspor yeni sezonda onu arar mı? Onu da yaşayıp göreceğiz ama gerçek olan bir şey var ki genç oyuncuya sakın kıymayın.

KIYMET BİLEN DOST VARSA!
Dostlukları uzun yıllara dayanır iki futbol adamının. Sevinci de üzüntüyü de birlikte paylaştıkları çok günler olmuştur. Ama öyle bir dostluk köprüsü kurdular ki herkesi kendilerini imrendirecek bir boyuta geldi. Herkes ister böyle dostunun kadrini kıymetini bilmesini. Kimden mi bahsediyoruz; A milli takım teknik direktörü Şenol Güneş ile Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’dan. Hacısalihoğlu Güneş’i çalışma ofisinde ziyaret ederek hasret giderdi. Ayrıca deneyimli hocaya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bir kez daha aralarındaki güçlü bağı sağır sultana bu ikili duyurdu.

ÇALIŞ SİZCE DE HAKLI DEĞİL Mİ?
Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nde asfalt şefi görevini başarıyla sürdüren ve iyi de bir Trabzonsporlu olan Kamuran Çalış’ın verdiği mesajın altına imza atmamak ve bu sütunlarda yayınlamamak olmazdı. İşte Çalış’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşıyoruz, “Ünal Karaman 661,Futbolcular 2000 forma ile toplamda 2661 forma satın aldılar. Formalar Trabzon şehrindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde maddi zorluk çeken aile ve çocuklara dağıtılacak. Adam olanların kulübü olma özelliğini her zaman elinde bulunduran Trabzonsporumuzu tutmaktan her zaman gurur duyuyordum ama bugün bir kez daha doya doya gurur duydum takımımla. İyi ki Trabzonluyum, iyi ki TRABZONSPORLUYUM.” Sizce Çalış hepimizin duygularına tercüman olmadı mı? Ne dersiniz.

BÖLGE TAKIMLARININ YANINDA OLMALIYIZ...
Trabzonspor yeni konseptiyle bölge takımları ile daha üst seviye iletişim kurarak onların her konuda yanında olmalıdır. Bölgedeki her takım geçmişte Trabzonsporla iç-içe birlikteliklerini geliştirerek hem Trabzonspor’un şampiyonluklarına hemde kendi yapısal sorunlarına katkı sunan Trabzonspor’u hamisi olarak görmüşlerdir. Bu olguda Futbol Federasyonu eski üyemiz sayın Süleyman Atal’la birlikte üst seviyede gelişmiş halada o günlerin beşeri ilişkileri devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi