FOTOĞRAFIN DİLİ!
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen program öncesi ortaya çıkan bu fotoğraf Trabzonspor taraftarları tarafından pekte hoş karşılanmadı.

Neymiş efendim Bordo- Mavililer’in başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile aynı karede olurmuş.

Öncelikle bu kareyi eleştirenler şunu iyi bilmeli ki tamda günün anlamını yani Milli Birlik gününe yakışır bir fotoğraf oldu. Hatırlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç uzun süre sonra Trabzonspor deplasmanına gelen ilk başkan olduğunu.

O nedenle devir artık kavga devri değil. Hakkını hukukunu zaten Trabzonspor CAS’ta arıyor. Sonuna kadar da arayacak. Bir fotoğraf Ağaoğlu’nun hak arayışından vazgeçeceği anlamına gelmez.

Spor dostluk kardeşlik diyorsak önce kulüp başkanları bunu taraftarlara verecekleri görüntü ile anlatacak. Bu fotoğrafta onlardan biri. Kimse boşu boşuna havanda su dövmesin.

CAMPİ TAMAMDA HANİ FORVET
Trabzonspor savunmadaki eksikliğini Gaston Campi’yi transfer ederek giderdi. Ancak en önemli sorun ise şuana kadar beklenen forvetin takıma katılamaması oldu.

Her ne kadar Başkan Ahmet Ağaoğlu golcü için sabredilsin mesajı verse de taraftarların gözünün yollarda kaldığı gerçeğini kimse değiştiremiyor.

Çünkü bordo-mavili takıma gönül verenler bu sezon takımlarından zirve yapmasını bekliyor.

Bunun yolu da güçlü ve kaliteli bir kadrodan geçiyor. Şuana kadar Trabzonspor’un en büyük eksikliği golcü ve bu boşluk Szalai ve İbisevic ikilisinden biriyle dolacak görülüyor.

Editör: Haber Merkezi