AYRILIK RÜZGARI SERT ESİYOR..!
Sonunda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ağzından baklayı çıkardı ve dediki, “Yusuf’un bir sezon daha kalmasını istiyoruz ama kendisi ısrarla gitmek istediğini dile getiriyor.”

Bu söylem ayrılık rüzgarının sert bir şekilde estiğini gösteriyor. Aslında madalyonun öbür yüzü çok farklı.

Ağaoğlu her ne kadar bu konuda topu Yusuf Yazıcı’ya atsa da yönetimin sıcak para akışını sağlamak için yetenekli futbolcuyu Lille’ye vermeye razı ama sırf taraftarların tepkisi nedeniyle süreci böyle getirmek zorunda kalıyor.

Yani taraftarlara ‘bakın biz gitmesin diyoruz ama o ayrılmakta diretiyor’ mesajını taraftarlara vermek istiyor. Şimdi asıl mesele şu.

Madem Yusuf Yazıcı gitmekte bu kadar diretiyor o zaman yol verin kendisine. Aklı Avrupa’da bir ismin sahada Trabzonspor’a ne kadar fayda sağlayabilir.

Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

TRABZONSPOR İÇİN O SENE BU SENEMİ!
Trabzonspor’un unutulmaz efsanesi Cemil Usta’nın adının verildiği 2019 - 2020 Süper Lig Sezonu fikstür çekimi gerçekleştirildi. Genel olarak Bordo-Mavililer’in fikstürü iyi.

Ancak önemli olan fikstür avantajı değil takımın ortaya koyacağı mücadele. Geçen sezon Trabzonspor onca zorluğa rağmen önemli işlere imza atarak Avrupa kupalarına katılma başarısı gösterdi.

Dolayısıyla bu dönemde beklentiler daha da arttı. Artık herkes o sene bu senemi sorusunun cevabına kilitlendi. Ne yalan söyleyelim iyi bir golcü transferi Trabzonspor’a zirve yaptırır.

Şunu da unutmadan belirtelim ki taraftarda da geçen sezon olduğu gibi takımın arkasında şartsız koşulsuz durursa o zaman tadından yenmez bir sezona tanıklık ederiz.

Editör: Haber Merkezi