RENKLERİN KARDEŞLİĞİ

Trabzonspor kulübünün forma tanıtımı ile başlayan Trabzonspor-Pique yazışmalarına Barcelona kulübü de katıldı. Pique, Bordo- Mavili kulübün forma tanıtımı için çektiğikısa filmi sosyal medya hesabından beğenip paylaşmış ve Trabzonspor kulübü teşekkür ederek futbolcuya ve ailesine forma gönderme sözü vermişti. Dünyaca ünlü futbolcu ise Trabzonspor’un paylaşımına Türkçe ifadelerle teşekkür ederek cevap verdi. Barcelona Kulübü de Trabzonspor'un paylaşımını alıntılayarak, “Bir bordo-mavi kulüpten diğerine” ifadesini kullanarak yazışmalara katıldı. Trabzonspor Kulübü, Barcelona'nın bu paylaşımına İspanyolca,"Renklerin kardeşliği, Bize hayat bordomavi" karşılığını verdi. İki kulüp ve oyuncu arasındaki yazışmalar büyük beğeni topladı.

DÜNYA İZLEDİ

Trabzonspor’da yeni sezon formasını tanıttığı video rekora koşuyor. Bordo mavililerin 19 Temmuz’da yayınladığı video sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, Barcelona,Real Betis, Drogheda gibi kulüplerin yanı sıra Gerard Pique, Kevin Campbell, Di Marzio gibi isimler de videoyu takipçileriyle paylaşarak yorumlarda bulundular. Forma tanıtımı twitter'da şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kez görüntülendi. Toplamda 30 bine yakın paylaşılan video, 120 bin beğeni aldı.

NEVZAT AYDIN YAKIŞANI YAPTI

661 forma ile #keşanchallenge akımını başlatan Trabzonspor’un eski başkan yardımcısı Nevzat Aydın, taraftarların yoğun ısrarı ve maillerine daha fazla karşı koyamadı. Aydın, 661 adet forma sözünü 1061’e yükseltti. Nevzat Aydın, “Forma için gelen emaillerin hepsini okuyorum da o kadar güzel, dokunaklı hikayeler var ki Türkiye’nin dört bir yanından. Vermemeye kıyamadım, mecburen 661 yerine 1061 yapıyorum forma sayısını” ifadeleriyle duyurdu.

Editör: Haber Merkezi