Bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte canlı yayına çıktı. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün Hurriyet kaynaklı basına servis edilen haberi yalanladı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada ''Orjini merak ettiğim bir şey, Trabzonspor Kulübü Başkanı böyle açıklama yaptı diye son 24 saat içerisinde böyle bir açıklama yapmadım. Benim ağzımdan çıkan bir karar değil. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor, herhalde ondan kaynaklanıyor, bizim Novak’a verdiğimiz para 700 bin 900 vermişiz gibi yazılmış. 900 değil 1.2 milyon euro ettik. Kabul etmedi. Birileri yazdılar hazırladılar benim imzamı attılar.'' ifadelerine yer verdi.

ALİ KOÇ TEŞEKKÜR ETTİ!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada ''Ben Ahmet Ağaoğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Kendisi arayıp böyle bir şey var dedi. Böyle haberler yakınlaşma açısından fırsat yaratabilir. Sahada rekabet edebiliyorsak transferde de rekabet edebiliyor. İnsan kaynağında da rekabet edebilir. Tekrar teşekkür etmek istiyorum aradı düzeltti. Zaman zaman ayrı görüşler olabiliyor. Harcama limitleri ne olur ne olmaz zaman gösterecek. Bir araya gelip sağlıklı bir şekilde zaman gösterecektir.'' ifadelerine yer verdi.

AHMET AĞAOĞLU '' LİMİTLER DAHİLİNDE...''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada ''Herkesin ne kadar limiti olduğu belli oldu. Açık net söyleyeyim ben oradaki limitler dahilinde kalmaya çalışıyoruz. Federasyonun yayınladığı limitlerle alakalı değil, geldiğimizin 2. ayında kendi limitimizi kulüp olarak genel kurul onayıyla belirlemiş oldu. Yıl içerisinde hesabımızı kitabımızı yapıyoruz. Camiamız tarafından cimri olmakla eleştiriliyoruz. Bizi anlayışla karşılamaları lazım. Almış olduğumuz men cezası geçtmiş dönemde gelir gider dengesinde hareket etmeyip 3-4 kat fazla olduğu için ceza yedi. Sadece geçmiş yönetimi eleştirmek olarak anlamasınlar. Geriye doğru gidiyor bizim açımızdan hassas bir konu. Federasyonun yürürlüğe koymuş olduğu lisans talimatına sadık kalmak, genel kurulun verdiği yetkiye sadık kalarak yolumuza devam ediyor. Bunun içinden çıkmamız mümkün değil. Piyasada ismi geçen bir sürü oyuncu var. Onlardan bir tanesi neredeyse kulübümüzün maliyetinin 3’de birini oluşturuyor. '' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi