Ertem Şener denen sıvacı, yazdığı gazetede Alex'e kardeş geliyor  başlığı atıyor. Ben ise Fenerbahçe şov yaptı gibi bir başlık atıcam. Şimdi soruyorum Ertem sen neden bu başlığı atıyorsun!

Ertem Şener iyi niyetli olsaydı, 2. Alex geliyor başlığı atardı ama iyi niyetli değil.

Malatya, Beşiktaş'a pozisyon vermedi, şimdi Galatasaray'ın gidip Malatya'yı elini kolunu sallayarak puan alacağını mı düşünüyorsunuz?

Ben Aykut Kocaman'ın bu akşam çok iyi bir insan olmadığına kanaat getirdim. Guliano - Alex sorusuna, keşke onun gibi oynasa dese tamam derdim ama aynı tip oyuncular değiller demesi beni rahatsız etti.

Eğer Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa tebrik ederim ama Aykut Kocaman çok çabuk kaçan saklanan birisi bunu telefonunu kapatıp gittiğinde gördük.

Devrim Zengi, sorduğu soruyla Aykut Kocaman'a günah çıkarma şansı veriyor ama Aykut Kocaman buna karşılık vermiyor.

Benim için bu kötü algıdır, Aykut Kocaman burada yanlış yapıyor. Mesela hakemlikte 1. efsane Cüneyt Çakır'dır, 2. efsanede Doğan Babacan'dır. Ben Aykut Kocaman'dan böyle bir cevap beklerdim.

Futbol fakir sporudur, genç bir nüfusumuz var ve devletin doğru politika üretmesiyle Avrupa'nın futbol ülkesi olabliriz.

Direkt Alman milli takımında oynayacak 3 futbolcumuz varken, genetiğimizde futbol varken, bizim Avrupa'nın futbol ülkesi olmamız gerekiyor.

3-4 sene önce Fatih Terim'i çok severdim ama bizi mahkemeye vermesi falan çok moralimi bozmuştu fakat izlediğimiz kliple beraber çok duygulandım. Şuan sirkenin içine su konmuş gibiyim.

Editör: Haber Merkezi