Yargıtay'ın Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasından sonra Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yargıtay'ın onadığı şike davası kararının ardından Tulipbet gelinen süreçle ilgili, "Bütün hukuki yolları arıyoruz. Çare bulamazsak Fenerbahçe tarihinde ilk defa 'onursal başkanlık' unvanını Sayın Aziz Yıldırım'a vereceğiz" dedi.

Sarı-lacivertli camiada, Yargıtay’ın, mahkemenin başkan Yıldırım’a verdiği cezaları onamasının ardından yaşanan şok sürerken, süreçle ilgili değerlendirmeler yapılıyor.

AA muhabirine açıklama yapan Günay, kulübün 25 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştireceği olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda farklı bir gündeminin olacağını belirterek, "Ortada istenmeyen bir durum var. Bütün hukuki yolları arıyoruz. Çare bulamazsak Fenerbahçe tarihinde ilk defa ’onursal başkanlık’ unvanını Sayın Aziz Yıldırım’a vereceğiz. Önümüzdeki divan kurulu toplantısında da bunu konuşacağız" diye konuştu.

"Başkanın büstü de çok yakında dikilir"

Yüksel Günay, Fenerbahçe Kulübü ve Türk futbolu için yaptıklarının ardından Yıldırım’ın çok yakında büstünün de dikileceğini ileri sürdü.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Günay, "Fenerbahçe Kulübü’nün ilk kez kanunen men edilen başkanı Aziz Yıldırım’ın çok yakında büstü de dikilir. Bu da bir ilk olur" diye görüşlerini aktardı.
Editör: Haber Merkezi