Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Süper Lig maçı ile ilgili TFF, bordo- mavili takımı hükmen 3-0 yenik saymıştı. Bu haberi Fenerbahçe, resmi olarak bir görselle duyurmuştu.

Sarı-lacivertli kulübün bu görselde kılçıklı bir balık kullanması ve Trabzonspor'un 'hamsi' lakabına gönderme yapması üzerine Trabzonspor da İnstagram hesabında Hababam Sınıfı serisinden bir sahne paylaşmıştı. Hababam'da Fenerbahçeliler'in "Zaten şu hayatta iki şeyden çekiyoruz, bir Mahmut hoca, bir de Trabzonspor" demesini hatırlatmıştı.

BiZ UCUZ iŞLERDE YOKUZ
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin bu hareketini 'seviyesizlik' olarak yorumladı. FOTOMAÇ'a konuşan başkan şu ifadeleri kullandı: Fenerbahçe, resmi hesabından seviyesizliğini tüm Türkiye'ye duyurmuş oldu. Zaten onlardan da başka bir şey beklenemezdi. Şaşırmadık doğrusu.

Bunlar ucuz işler. Biz bu kadar alçalıp, onların seviyesine inemeyiz. Biz Trabzonspor'uz. Biz Türkiye'de temiz futbolun, ahlaklı futbolun öncüsüyüz. Mücadelemizi devam ettiriyoruz. Kulüp olarak bu işlerin düzelmesi için gerekli tüm girişimleri yapıyoruz.
Editör: Haber Merkezi