Trabzonspor'un hocası Vahid Halilhodzic, Cezayir Milli Takımı'ndan öğrencisi Slimani'yi ikna etti. Bordo- Mavili yönetim de kesenin ağzını açıp bu transferi bitirerek taraftara çifte bayram yaşatmak istiyor

Trabzonspor’da teknik heyetin ve taraftarların dört gözle beklediği yabancı golcü transferinde artık sona çok yaklaşıldı. Transfer ile bizzat ilgilenen Bordo-Mavililer’in hocası Vahid Halilhodzic’in,Cezayir Milli Takımı’ndan öğrencisi olan İslam Slimani’yi ikna edip, topu yönetime attığı öğrenildi. 2014 Dünya Kupası’nda yıldızını parlattığı oyuncusundan, “Gelmeye hazırım” yanıtını alan Boşnak teknik adamın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Artık daha fazla geç kalamayız. En az 2 oyuncuyu kampta görmek istiyorum. Berkalem ve Slimani bu isimler” mesajını yolladığı bildirildi.

Rakamlar düştü

Bu gelişme üzerine Başkan Hacıosmanoğlu’nun da transfer ile ilgilenen CEO Burak Gürdal’a, “Ne gerekiyorsa yap, bu işi bitir. Hocaya ve taraftara bayram armağanımız olacak” diyerek transferdeki en önemli adımı attığı gelen haberler arasında. Slimani için kulübü Sporting ilk etapta 7 milyon Euro’ya kadar çıkarken, şu an gelinen noktada rakamın 4.5 milyon Euro’ya kadar indiği, oyuncunun da kulüplerin imzayı atar atmaz Trabzonspor’un Avusturya kampına katılacağı belirtildi.
Editör: Haber Merkezi