Bordo-Mavililer’de son iki sezondur gündemden düşmeyen Dimitar Berbatov konusunda güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün Arsenal Menaceri Arsene Wenger, “Berbatov’la kesinlikle ilgilenmiyoruz” açıklaması yapmıştı. Bulgar golcüyle ilgilenen bir diğer takım olan Tottenham da geri adım attı. Menacer değişikliğinin ardından rezerv takımdan geri çağırılan Adebayor’un son haftalardaki müthiş formu sonrası golcü arayışları son buldu. Totteham’ın da aradan çekilmesiyle birlikte Trabzonspor, 32 yaşındaki forvetin transferi konusunda tek kaldı. Berbatov’un menaceri Emil Dantchev, Fulham’ın yeni menaceri Meulensteen’in kalmasını istemesine rağmen oyuncusunun hâlâ ara transfer döneminde ayrılma kararından vazgeçmediğini söyledi. Yönetim, Fulham’ın istediği 3.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini düşürmeye ve Berbatov’u yıllık 2.5 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışıyor.

Diouf kesin ayrılıyor

Trabzonspor’un listesindeki bir diğer isim olan Mame Biram Diouf’la ilgili kulübü Hannover’den açıklama geldi. Sportif direktör Dirk Dufner, “Diouf ayrılmak istiyor. Biz de kendisine, ilgilenen kulüplerle görüşmesi için izin verdik” ifadelerini kullandı. Hannover’in Senegalli oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği Mobilbahis öğrenildi. İngiliz ekibi Stoke City de Diouf’un peşinde. Ancak 26 yaşındaki golcünün hem 11’de düzenli olarak oynayacağını düşündüğü, hem de Avrupa Ligi’nde yoluna devam ettiği için Trabzonspor’a daha sıcak baktığı belirtildi.

Almanlar’dan Modeste iddiası

Fırtına’nın gündemine hemen her gün yeni bir forvet giriyor. Alman basınında çıkan haberlere göre Bordo-Mavililer, Hoffenheim’de forma giyen Anthony Modeste için çalışmalara başladı. Sezon başında Hoffenhem’a transfer olan ve ligde 16 maçta 6 gol atan Fransız forvetin takımda mutsuz olduğu belirtildi. Bu nedenle ayrılma kararı alan 25 yaşındaki forvetin, Hoffenheim’dan Trabzonspor ile görüşmek için izin istediği öğrenildi. Alman ekibi, sezon başında 3 milyon Euro’ya transfer ettiği Modeste’yi bu rakamdan aşağıya satmayı düşünmüyor.

Uçak bugün kalkıyor!

Başkan Hacıosmanoğlu daha önce yaptığı açıklamada yeni golcünün kampa giden uçakta yer alacağını söylemişti. O uçak bugün kalkıyor ancak transfer konusunda henüz forvet isminde bir gelişme yaşanmadı.
Editör: Haber Merkezi