Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde deplasman maçlarına taraftar götürmeyeceklerini resmen açıkladı.

Beşiktaş'ın divan kurulu toplantısında konuşan Orman, "UEFA ile yaptığım görüşmede Avrupa'daki maçlarda vatandaşlarımızın yapacaklarından sorumlu olmadığımızı söyledim. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki maçlara taraftarlarımızı götürmeyeceğiz. Buna mecburuz. Bu riski alamayız. Buradan ilan ediyorum, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız da lütfen deplasman maçlarımıza gelmeyin." dedi.

"HOCAMIZLA ARAMIZDA SORUN YOK"
Bütçeye göre transfer yaptıklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "İyi bir transfer dönemi geçirdik. Taraftarların istekleri var ama bütçemize uygun hareket ediyoruz. Beşiktaş üzerinde büyük bir kıskançlık var. Oyunlar oynanıyor. Samsun'daki maçta da bunu gördük. Beşiktaş'ta kuvvetler ayrılığı belli. Transferleri yönetim yapıyor. Teknik direktörümüzle de hiç bir sorunumuz yok." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN DAHA ÇOK GELİR..."
Ekonomik açıdan iyi yolda olduklarını söyleyen Orman, "İki ezeli rakibimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'dan şu anda %20 daha fazla gelir elde ediyoruz. Forma reklamından 20 milyon dolar elde ediyoruz. Chelsea ise 100 milyon pound kazanıyor. Chelsea'ye sponsor olan bir şirket dünyada marka olmak için sponsor oluyor. Bizim de böyle olmamız lazım." dedi.

Editör: Haber Merkezi