Bilecik’te yapılan Alt Minikler Boks Şampiyonası’nda Trabzon’u temsil eden kulüplerden Osmanlı Boks ile Tayfa Gençlik ve Spor gurur verdi. Şampiyonaya 3 sporcu ile katılan 3 sporcuyla da madalyaya uzanan Trabzon temsilcileri alkışı hak etti.

Osmanlı Boks adına ringe çıkan 43 kiloda Hasan İbrahim Çolak ile 59 kiloda Polat Bekar şampiyon olurken Tayfa Gençlik ve Spor Kulübü adına 35.5 kiloda Batuhan Çınar gümül madalyanın sahibi oldu.

Milli takım antrenörü Turgut Dereköylü eşliğinde ringe çıkan minik boksörler performanslarıyla göz doldururken Osmanlı Boks Kulüp Başkanı Mustafa Kuk, sporcularını tebrik etti.

Bu başarıyı beklediklerine vurgu yapan Kuk, “Sporcularımızın yeteneklerinin farkındayız. Hocamız ve boksörlerimiz kendilerine yakışır bir şampiyona geçirdiler. Önleri çok açık inanıyorum ki ilerleyen yıllarda Avrupa ve Dünya’da da önemli, başarılara imza atacaklardır” diye konuştu.

Yürekten kutluyorum
Osmanlı Boks ile aynı çatı altında iki güzide kulüp olduklarını hatırlatan Tayfa Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Kamuran Çalış, “Batuhan bu kez bronz madalyada kaldı. Ancak biz onun yeteneklerinin farkındayız. Eksiklerini zamanla giderecek ve o da arkadaşları gibi daha güzel başarılara imza atacaktır. Tüm boksörlerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi