Kilolarının en iyileri milli sporcular Fatih Keleş, Çetin Özdemir ve Abdulkadir Köroğlu yeni yılda Hekimoğlu Doğanspor bünyesinde boks yapacaklar.
19-22 Aralık tarihleri arasında Karabük'te düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda, Hekimoğlu Doğanspor boksörü Tolgahan Öztürk'le (49 kg.) birlikte altın madalya kazanan Fatih Keleş (Kocaeli Kağıtspor - 64 kg.) ve Abdulkadir Köroğlu (Beşiktaş - 75 kg.) ile bronz madalyaya sahip olan Çetin Özdemir'in (Fenerbahçe - 69 kg.) tekrar Trabzon'a dönecek olmaları büyük heyecana sebep oldu.
"TRABZON BOKSU İÇİN YENİ MİLAT"Hekimoğlu Doğanspor Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu, Trabzon boksuna yaptıkları haklı yatırımın karşılığının kent tarafından alınacağını belirterek, "Bu 3 başarılı sporcunun tekrar Trabzon'a dönerek spor yaşamlarını burada devam ettirecek olmaları Trabzon boksu için yeni bir milattır" ifadesini kullandı.Hekimoğlu, "Kulübümüz bünyesindeki şampiyon boksörümüz Tolgahan Öztürk'le birlikte 3 arkadaşımızın da katılımlarıyla hem Milli Takım'ın iskeletini oluşturmuş olacağız, hem Showbahis de kentteki boks heyecanını yeniden canlandırarak daha üst seviyelere taşıyacağız" diye konuştu.
"BİR Rüya Gerçek OLUYOR"Şampiyon 4 boksörün yetişmesinde büyük pay sahibi olan antrenör Nazım Dalkıran ise son Ferdi Türkiye Birinciliği'nde 3 altın, 1 bronz madalyanın Trabzonlu boksörler tarafından kazanılmasının büyük başarı olduğunu belirterek, "1 Ocak'tan sonra bizimle çalışıp müsabakalarda farklı kulüplerin formasını giyecek olan şampiyon boksörlerimizi Hekimoğlu Doğanspor bünyesine katacağız. Yıllardan beri en büyük üzüntümüz olan bu durumu ortadan kaldırmak bizim gibi bu spora gönül verenler için bir rüyaydı.
Şimdi bu Rüya Gerçek oluyor. O yüzden boksa gerek yaptıkları yatırımlar gerekse de sağladıkları imkanlar nedeniyle başta Hekimoğlu Şirketler Grubu adına Sayın Celil Hekimoğlu'na ve kulübümüzün Başkanı Sayın Suat Hekimoğlu'na teşekkürü bir borç biliyoruz. Gerek sporcularımıza, gerekse de boksa sahip çıkarak verdikleri destek küçümsenmeyecek bir destektir. Kadromuza yapacağımız yeni katılımlarla Türkiye'nin bir numarası olacağız. Trabzon kenti ve Trabzon boksu büyük potansiyeliyle bunu fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu
Editör: Haber Merkezi