SONNOKTA SPOR MERKEZİ

Arsinspor - Baysal İnşaat Düzyurtspor | (0-0) / Maç sonucu
TFF 3. Lig 3. Grup’un 11. hafta maçında Arsinspor ile Baysal İnşaat Düzyurtspor Arsin İlçe Stadı'nda bir araya geldi. 

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan gol sesi çıkmadı ve iki ekip de birer puanla haftayı kapattı. 

Bu sonucun ardından Baysal İnşaat Düzyurtspor yenilmezlik serisini 4 maça çıkarıp puanını 16 yaparken, Ev sahibi Arsinspor ise puanını 13’e yükseltti.

Giresunspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor | (2-0) / Maç sonucu
TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaştı. 

Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Çotanaklar 3 puanı hanesine yazdırdı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında sazı eline alan Giresunspor, 60. Dakikada Sinan Özkan ile 1-0 öne geçerken, 87’de Mehmet Akyüz ile farkı ikiye çıkardı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeşil-Beyazlı ekip, zirve takibini sürdürdü.

Pendikspor - Gümüşhanespor | (1-0) / Maç sonucu
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Gümüşhanespor, hesapta olmayan bir yenilgi alarak ilk kez mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadı. 

Deplasmanda İstanbul ekibi Pendikspor ile karşılaşan Kırmızı-Beyazlılar, rakibine tek golle mağlup oldu. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında rakip alanda etkili ataklar geliştiren Gümüşhanespor, bir türlü aradığı golü bulamadı. 

87. dakikada Mustafa Öztürk’ün golüne engel olamayan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Yeni Altındağ Belediyespor - Yomraspor | (3-0) / Maç sonucu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta Yomraspor, Yeni Altındağ Belediyespor’a konuk oldu. Maça kötü başlayan Mor-Beyazlı ekip, henüz 5. dakikada 1-0 yenik duruma düştü. 

İlk yarıda başka gol olmadı ve Yomraspor soyunma odasına 1-0 geride gitti. Yomraspor, 72 ve 86. dakikalarda yediği gollerle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Geçen hafta Dardanel galibiyetiyle çıkışa geçen Mor-Beyazlılar, Ankara’da düşüşe geçti.

Hekimoğlu Doğanspor  - Bahçecikspor | (2-1) / Maç sonucu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Trabzon derbisi heyecanı yaşandı. Aynı puana sahip iki Trabzon takımı Hekimoğlu Doğanspor ile Bahçecikspor karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka nefesleri keserken, 90 dakika sonunda Hekimoğlu Doğanspor 3 puanı hanesine yazdırarak sahadan ayrılmayı başardı.

Maça etkili başlayan Hekimoğlu Doğanspor, 12.dakikada Mücahit ile 1-0 öne geçti. Bahçecikspor bu gole 44.dakikada Ümit’in penaltı golüyle cevap verdi. Ancak 1 dakika sonra Mavi-Beyazlılar, Guilherme ile yeniden öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda gol sesi çıkmadı. Maçı 2-1 kazanan Hekimoğlu Doğanspor, zirve yarışında ‘ben de varım’ dedi.

Karlıova Yıldırımspor - Zağnosspor | (0-2) / Maç sonucu
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta 7’incı hafta maçında Zağnosspor deplasmanda Bingöl ekibi Karlıova Yıldırımspor ile karşılaştı. 

Yıldırımspor’un cezası nedeniyle Erzurum Orhan Tavlı Aziziye İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi her iki takım da onar kişi tamamladı. 

Zağnosspor mücadeleden 2-0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5’e yükseltti. 

Editör: Haber Merkezi