SONNOKTA SPOR MERKEZİ - 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhane bugün sahasında Zonguldak Kömür'ü konuk ederken, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Bayburt Grup ise sahasında İstanbul ekibi Çatalcaspor’u ağırladı.

3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon evinde Gölcükspor ile karşı karşıya gelirken, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Arsinspor ise kendi sahasında Karacabey Birlik'i konuk etti.

1461 Trabzon - Gölcükspor | (2-3) / (Maç sona erdi)
TFF Üçüncü Lig 2. Grup’ta oynadığı son üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan 1461 Trabzon’a Gölcükspor ‘dur’ dedi. Saha ve seyircisi önünde konuk ettiği takipçisine 3-2 mağlup olarak hem 3 hafta sonra hem de yeni hocası Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde ilk kez mağlup oldu. Müsabakaya kötü başlayan Bordo-Mavi- Beyazlılar, henüz 2. dakikada yediği golle 1-0 yenik duruma düştü.

5. dakikada kalesinde ikinci golü gören 1461 Trabzon, ilk yarının son anlarında Savaş’ın golüyle farkı bire indirerek soyunma odasına umutlu gitti. Ancak ikinci yarının hemen başında penaltıdan yediği golle 3-1 yenik duruma düşen Bordo-Mavi-Beyazlılar, 57’de Aykut Sevim’in golüyle farkı yeniden bire indirse de kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı ve sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Arsinspor - Karacabey Birlik | (0-2) / (Maç sona erdi)
Zirve ekiplerinden Kızılcabölük’e 2-1 kaybederek 3 hafta sonra yenilgiyle tanışan Arsinspor, bugün evinde Karacabey Birlik ile karşılaştı. Küme hattı ile arasındaki 3 puanlık farkı açmak isteyen Sarı-Siyahlılar, taraftarının önünde konuk edeceği Karacabey engelini aşamadı.

Geçen haftaki mağlubiyeti taraftarına unutturmak için sahaya çıkan Arsinspor, sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Gümüşhanespor - Zonguldak Kömür | (3-2) / (Maç sona erdi)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son hafta Niğde Belediyespor’u son dakikada kaydettiği gollerle 2-0 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturan Gümüşhanespor, orta sıralarda yer alan ve Play-Off potasında bulunmak isteyen Zonguldak Kömürspor’u bugün evinde konuk etti.

13.00’de başlayacan mücadele ev sahibi ekip Gümüşhanespor'un 3-2 lik galibiyeti ile son buldu.

Bayburt Grup - Çatalcaspor​ | (1-1) / (Maç sona erdi)
TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Bayburt Grup Özel İdare, bugün saat 13.00’de sahasında İstanbul ekibi Çatalcaspor’u konuk etti. Karşılaşma bulunan karşılıklı goller ile denge bozulmazken, mücadele 1-1 sona erdi.

Editör: Haber Merkezi