Trabzonspor'un kalesinde sıradan bir file bekçisi olsaydı Galatasaray büyük fark atardı. Ancak Onur Kıvrak vardı! Kedi kaleci, Arena'da 8 yüzde yüzlük golü çıkardı

Galatasaray müthiş bir oyunla Trabzonspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken, farkın daha da büyümesini Onur Kıvrak önledi. Bordo- mavili file bekçisi, 2 gol yemesine rağmen dün gece futbol kariyerinin belki de en parlak 90 dakikalarından birini yaşadı. 25 yaşındaki kaleci öyle kurtarışlar yaptı ki "Bu adam kesin uzaylı" dedirtti! Onur, maç boyunca toplam 10 kurtarış yaptı. Goldenbahis Bunların 8'i ise yüzde yüzdü. Burak'a, Yekta'ya, Selçuk'a ve Drogba'ya 1'er pozisyonda geçit vermeyen kedi kaleci Onur, Sneijder'i deyim yerindeyse deli etti!

13 İSABETLİ ŞUT TUTTU

Onur, Sneijder'in 4 yüzde yüzlük gol vuruşunda kalesinde devleşirken, topları bir türlü içeri girmeyen Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı şanssızlığına yandı. Yediği 2 gole rağmen gecenin kahramanı olan Onur, maçtan sonra Galatasaraylı birçok futbolcu tarafından özel olarak tebrik edildi. Bu sezon çerçeveyi en çok bulduğu maçı oynayan Galatasaray, rakip kaleye 21 şut atarken, bunlardan 13'ünde isabet sağladı. Bosingwa'nın çizgiden çıkardığı şut ve gol olan 2 şut dışında Onur Kıvrak 10 şutun gol olmasını engelledi.
Editör: Haber Merkezi